Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zapłacilam za paliwo i odjechalam

Polecane posty

Gość gość

Witam, od dawna lecze sie na depresje. biore silne leki antydepresanty, psychotropy. Tydzien temu tankowalam samochod i niestety nie zaplacilam i odjechalam. ze stacji paliw. Po prostu zapomnialam.. Policja skierowala sprawe do sadu. Co mi grozi ? :-( Pomozcie

Gość gość
ty złodzieju

Gość gość
sprawa w sądzie i grzywna, bo to już przestępstwo. Chyba ,że udowodnisz że się leczysz.

Gość gość
wiezienie ci nie grozi zwrocisz kase i koszty sadowe

Gość gość
hello? a na psychotropach wolno autem jeździć?

Gość gość2
Teraz cię zamkną na 10 lat. Bo to polska. papa P.S. Weź szczoteczkę i korek do pipy

Gość gość2
Nie no, przepraszam. Nic ci nie będzie. Zobaczysz! Nic nie zrobią jak na lekach. Kocham cię, papa.

Gość gość
Gdy wyszedł do mnie pracownik stacji paliw to go potrąciłam i uciekłam z piskiem opon, po moich lekach można prowadzić.

Gość gość
Dostaniesz zawiasy na 100%.

Gość gość
podszywom dzikuje. lecze sie na bezsennosc, przyjmuj hydroksyzyne

Gość gość
Do więzienia nie trafisz, ale wyrok w zawieszeniu możesz dostać. Np. 6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata (okres próby). Trzeba było zasłonić tablicę rejestracyjną, to by cię nie namierzyli.

Gość gość
hydroksyzyna usypia więc na bank nie powinnaś po nim prowadzić, może ci grozić szpital psychiatryczny w tym wypadku , skoro jesteś z deka niepoczytalna ? przeciez na ulotce jest napis\ane że zaburza sprawność psychomotoryczna i usypia :O

Gość gość
I co z tego ? Alkohol też działa usypiająco, a zatrzymanych za jazdę po pijanemu jakoś nie wysyłają do szpitali psychiatrycznych. Typowo prawicowe podejście. Mający zaburzenia psychiczne ? W kaftan. Narkoman ? W kaftan. Gej ? W kaftan. Lesbijka ? W kaftan.

Gość gość
A swoją drogą to sondaże przed wyborami samorządowymi wyglądają obecnie następująco (na bazie 16 tys. głosów w sondzie internetowej): 1. PO - 25% 2. PiS - 24% 3. Stowarzyszenia lokalne - 17% 4. SLD - 13%

Gość gość
jak ktoś bierze alko albo narko i siada za kółko to jest to wykroczenie a jak bierze leki to co innego, ale nie chce mi sie tobie tlumaczyc, bo widzisz tylko czarne i biale, lewak i prawicowiec

Gość gość
przebywalam w tym czasie na obserwacji w szpitalu psych. bylam na przepustce, kiedy to sie stalo. dawali mi lekarze te leki bezposrednio, nie mialam ulotki a i lekarze nic nie powiedzili, ze nie moge eh

Gość gość
help

Gość gość
help

Gość gość
widzialam kaluze krwi w lusterku po tym jak potracilam tego melepete ze stacji paliw, co mi grozi?

Gość gość
Mogą skierować cię na badania psychiatryczne i odebrać C**prawo jazdy.

jak wlałaś paliwa za mniej niż 250zł to nawet cię na rozprawę nie wezwą bo to tylko wykroczenie

Gość gość
Chyba nawet do 400 ostatnio podwyższyli limit

Gość gość
Poddaj się dobrowolnie karze. Zapłacisz za paliwo + jakieś 200-300 grzywny i nawet do sądu nie będziesz musiała iść

Gość gość
chyba chyba to nie ryba, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj a nie jakies plotki i zdania zaczynajace sie od "podobno..."

Gość gość
to znaczy nie bedzie rozprawy tylko tak zaocznie mnie skarza ? chcialabym powiedziec sedziemu, ze biore leki, zeby nie placic jakiejs grzywny :-( ja na stacji paliw uregulowalam rachunek na drugi dzien. pomozcie !

Gość gość
wlalam paliwo za 200 pln

Gość gość
policja skierowala sprawe do sądu

Gość gosciowaaa
hmmm szkoda, ze nie zalatwilas sprawy z policja nastepnego dnia. a co do tego, czy cos ci grozi, to... wszystko zalezy od sedziego. powolaja pewnie jakiegos bieglego psychiatre, ktory z toba pogada, zaplacilas na 2 dzien, wiec powinno byc ok... mysle, ze bedzie ok...