Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kraciastki

Chce spróbować sexu w trójkącie z dziewczyną

Polecane posty

Siemankoo, w sumie ostatnio tak zartowaliśmy z dziewczyną (18l), i z tym zartów moja kochana stwierdziła że ma wielką ochotę na trójkąt, na początku chciała z inna kobietą, ale później zaczęła mówić o facecie. W sumie pomyślałem że czemu nie warto coś nowego spróbować, tylko się trochę boje jak by to wyglądało i żeby to nic nie zmieniło jej w tej głowie. Co myślicie o tym hehe ;))

Gość gość
A dałbyś mu się też pocinać jak ona by ci obrabiała? Serio pytam, trójkąt z facetem, to tak czasem bywa.

Gość gość
No to ja, po kolei byście zapinali, ona loda ty ją w dupke. Dla mnie bomba, jak jesteś otwarty to dawaj. Tylko wiesz, ostrożnie.

Gość gość
I poćwicz, żebyś za szybko nie zszedł bo będzie ci łyso. Młodego ogiera czy starego pryka bierzesz no i żeby nie był lepszy od ciebie.

Gość gość
Przecież to poważne odpowiedzi. Nie możesz się za szybko spuścić. I dobrze aby gość nie był lepszym ogierem niż ty. I musisz ustalić na co może sobie pozwolić. I oby nie miał pały jak murzyn.

Gość gość2
Gość 1 dobrze prawi. Wszystko musisz gruntownie przemyśleć albo się zatniesz koleżko.

Gość gość3
Już się chyba rozmyślił. Przerosło go :O

Ja powiem jak to wygląda z mojego doświadczenia. Kiedyś się spotykałem z taką zboczoną parką, laska na prawdę odwalała cuda w łóżku, można było z nią robić co Ci się żywnie podobało, ale do sedna. Po 2-óch spotkaniach lasce coś odbiło, i napaliła się strasznie na mnie i któregoś dnia tak się złożyło, że sama do mnie przyjechała bez faceta. Więc uważaj na to, jakich kolesi dobierasz do trójkąta. Ja np jestem znacznie lepiej zbudowany od jej faceta, i mam wiekszą pałkę, poza tym, w sumie miałem w d***e co ta laska o mnie pomyśli, więc wyprawiałem z nią różne rzeczy na oczach faceta. Więc moja konkluzja taka, dobierz gościa o podobnej budowie ciała i pamiętaj, że Ty masz decydować o wszystkim, bo jak się okaże, że to on robi sobie z Twoją laską co chce bez Twojej zgody, to ona może się zacząć za bardzo nim interesować, Udanej zabawy :)

Gość gość
trojkąt gdzie jest dwoch facetow? prawie kazda o tym mysli

Gość gość
i tak zrobi co będzie chciała, więc pouczenia żeby decydował o wszystkim są bez sensu

Gość gość3
To proste, trójkąt ale z dwiema c**kami albo wcale. Po męsku

Wiesz Slavery, jakbym miał się już spotkać w trójkącie to spotkałbym bym sie z facetem przypadkowym, poznanym na imprezie bądz przez jakis portal, przez co by nas nikt nie znal po prostu i nie byloby do czego wracać, rozumiesz mnie ;)

Gość gość
a dlaczego po męsku a nie po żeńsku? co to, seks ma byc przyjemny tylko dla faceta? jak ma kogos na oku z kim by chciala sprobowac w trojkacie to dlaczego jej tego bronic? przeciez ten drugi nie bedzie jego bzykal

Gość gość3
Egoista, a jak on ma kogoś na oku dlaczego ma mu bronić. Przecież ona nie będzie jej bzykać. No chyba, że nie podoła i będzie kupa śmiechu. haha i takie tam pogaduszki do końca życia z koleżankami

A myślisz, że jak my się poznaliśmy. Tylko, że jak jest fajnie to chcesz się spotkać kolejny raz i z nami tak właśnie było. No chyba, że to ma być jeden strzał, to co innego, ale kontakt do niego i tak będziecie mieć, no ale to już kwestia zaufania, a jeśli się na takie coś decydujesz, to na pewno jej ufasz, więc luz.

a właśnie co mnie zaniepokoiło, to że zaproponowała że chciała by zrobić to z kims znajomym bo zna takich których interesuje tylko sex. Ale po pierwsze nie chce żeby miała opini d****i, bo to tylko eksperymentowanie i zabawa, więc bardziej jestem za przypadkową znajomością. Ale zacząłem się martwić, choć jak rozmawiałem z nią to nie wydusiłem czy miala kogoś konkretnego na myśli.Powiedziała że pomyśli i kogoś znajdzie. I też przy kimś znajomy głupio bym się chyba czuł :))

Gość gość
to niech sprobuje raz z kobieta, raz z facetem a potem wymienia sie opiniami, a tak swoja droga to wasz seks chyba jest nudny skoro szukacie nowych atrakcji

Gość gość3
A może w ramach eksperymentu zaprosicie gumową lalę, zobaczycie jakby to było :D

Myśle że nie jest nudny, bo co chwilę są jakieś nowe pomysły, miejsca itp. Ale osoba trzecia w sexie już jest czymś wiecej może dlatego ;)

Gość gość
a może żeby było bardziej naturalnie to jakieś zwierzęta? może zrobcie szopke bożonarodzeniową i seks z kozą, baranem itd? nikt chyba jeszcze tego nie robił i nie będziesz miał dylematu czy coś "jej się w głowie nie poprzestawia"

Gość gość
dobre, może animal sex. kiedyś czytałem takie opowiadanie, że jak w babeczke wszedł pies to łał, no co to było, a pies też człowiek, niech ma, nie bądź sknera!

No co Ty chłopie, nie to ma być wasza wspólna decyzja, a nie "ona znajdzie" wogóle takie pomysły to od razu jej ze łba wybij :D

Gość gość
bo ci sprowadzi murzyna z wielką pałą, a coraz więcej takich polsce, może się zdarzyć, nie kpie

Gość gość Gorzów
Ja z chęcią bym zrobił swoją narzeczoną w trójkącie., rozmawialiśmy nawet o tym, ale temat przycichł... Szkoda choć nie wiem jak by to wyglądało z koleżanką do seksu w lluźnym związku nie było by żadnego problemu'