Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sonda dla kobiet co was pociąga w facetach chodzi o cechy fizyczne

Polecane posty

Gość gość

mnie: bródki/brody, tatuaże, męski głos, ładny zapach

koniecznie musi być wyzszy ode mnie,a poza tym fizycznosc nie ma znaczenia. mnie pociaga to cos

Gość gość
ksztaltne tyleczki:D

Gość gość
Glos ahh szerokie barki. Wysoki

Gość gość
glos ladny zapach wysoki wzrost tatuaz jest ok natomiast odpada zrost czyli broda wasy

Gość gość
głos, sposób poruszania się, sposób w jaki mówi, śmieje się.

wysoki wzrost (ale mnie zaraz ktoś zjedzie), szerokie ramiona, długie, mocne i gęste włosy, pociągłe twarze i duże oczy. Zarost mile widziany, tatuaże lubię, ale nie wymagam :P

Gość gość
Przystojny, czyli wysoki, budowa ciała wysportowana ,śniada cera,ciemne włosy, pociągający zapach , dobre maniery i poczucie humoru.WOW>

Gość gość
odpowiednio gruby portfel (wiem ze nie o to pytales ale to podstawa ) i wzrost minimum 180 cm :)

Gość gość
oczywiscie gruby portfel

Gość gość
w większości, typowy opis faceta z kicia....no, no....

Masz ciekawe skojarzenia. Większość opisów to po prostu postawny, przystojny facet ;)

Gość gość
musi mieć malego ptaka ,bo duzy to ból

Gość gość
Cienki glosik.

Gość gość
musi (powinien) być wyższy ode mnie i mieć wyraziste oczy- mogą być czarne, piwne lub niebieskie- ale takie, żeby aż przeszywały mnie na wylot

Gość gość
ten, który mnie aktualnie kręci jest zaledwie o 15 cm wyższy ode mnie, ma blond włosy, baardzo dobrą stylówę (nosi dość obcisłe spodnie, z czego zawsze się śmiałam, ale na nim z***biście wyglądają :D), ma lekko owłosioną klatę, sportowe autko, dżentelmen, ładny uśmiech, ma zawsze czerwone policzki, co jest słodkie, seksowny głos. starczy? :D

Gość gość
wysoki, brunet, czysty (włosy, paznokcie). dobrze zbudowany (nie koks z grubym karkiem) ciuszki pasujace do obecnych trendów

Gość gość
wysoki, brunet, czysty (włosy, paznokcie). dobrze zbudowany (nie koks z grubym karkiem) ciuszki pasujace do obecnych trendów

Haha, każda pisze, że: musi :) Ja zawsze miałam w głowie wysokiego śniadego bruneta o ciemnych oczach, a swego czasu bez pamięci zakochałam się w bladym piegowatym blondynie o oczach niebieskich ;) heheh :) A teraz mi się podoba facet któremu bez dwóch zdań przydałoby się trochę dietki ^^ Nie ma zasady. Ale wiadomo jak chodzi o pierwsze wrażenie to: zero tłuściochów, zakola i łysina oraz gęsta broda i niski wzrost - od razu bez szans :) Ale to taka ludzka natura, nie? :) Są faceci, którzy spełnią wymagania a i tak powiesz: ble! I śmieję się z ludzi, którzy mówią, że nie patrzą na wygląd. Przecież to pierwsze wrażenie bierze odpowiedzialność na to czy chcesz kogoś poznać czy też nie :) No chyba, że spotykasz tego kogoś często i Cię uśmiechem zauroczy - tu już nie poradzisz... :)

Gość gość
wzrost 190+ kark, paker

Gość gość
długiego ptaszka i mały woreczek ale koniecznie wielkie jaja,reszta bez znaczenia:D

Gość gość
A to ciekawe pytanie bo nigdy się nad tym nie zastanawiałam,i tak myślę że chyba geste z 5-10cm włosy,ale mój takich nie ma i nie zamieniłabym go.

Gość gość
większość kobiet marzy o wysokich brunetach/szatynach a i tak trafią na niskich ciemnych blondynów z zakolami, bo w Polsce prawie wszyscy tacy są