Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nenka3113

WINIARY POMYSŁ NA rybę w sosie śmietanowo koperkowym

Polecane posty

Gość Nenka3113

Co myślicie ? Próbowaliście? Jakieś ulepszenia może polecacie? Bo ja np w zapiekankach Winiary ser dodaje na 5 min przed końcem pieczenia, bo później jest taka skorupa nie dobra.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nenka3113
Nikt nie jadł ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dodaje świeże zioła do tego + tylko dobre rodzaje ryb. żadnych przypraw, bo i tak winiary maja dużo soli. choć to nic przy Knorrze- kupiłam raz i było do śmietnika, tak przesolone ze w oczy szczypało. Winiary jako szybki ratunek gdy brak pomysłu są ok :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie jadł, bo nikt na głowę nie upadł żeby taki szajs kupować. Co jest trudnego w zrobieniu normalnego sosu z ziołami? 10 minut roboty!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
boze, zamiast kupowac to chemiczne swinstwo "pomysl na" zrob po prostu sama sos do ryby. chyba, ze jestes uposledzona umyslowo i nie potrafisz ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×