Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to dno

Polecane posty

Gość gość

taka prawda, tylko roochanie im w głowie, zdradzają, oszukują, są fałszywi, większość ma jakieś nałogi. I po co być z kimś takim? Dla kawałka kiełbasy?! Wolę mój wibrator.

Gość gość
kobiety to d****i, lecą tylko na kasę, k***wskie materialistki

Gość gość
zgadzam sie nienawidze tego upośledzonego bydła, a polscy faceci to dno totalne nie dość że brzydcy głupi i biedni to mają mega wymagania, takie żenujące wyrośniete bachory :O

Gość gość
zartujesz? a z kim chcesz rodzine zalozyc z kobieta?

Gość gość
rozumiem ze wszystkich facetow wkladasz do jednego worka? :P Pozdro.

Gość gość
nie warto zakładać rodziny 80% małżeństw to porażka a połowa kończy sie rozwodem, takie są fakty, szczerze to wolałabym być lesbijką faceci to naprawde dno w większości :O

Gość gość
Mozna miec buhaja. Zrobi swoje I papa. Po co takiego trzymac w domu? Kobieta zawsze znajdzie chetnego dla swojej dziurki, a facet musi sie nachodzic zwlaszcza z wiekiem ....no chyba ze placi, ale nie oklamujmy sie. Wiekszosc to golodupce. Takze drogie panie. My jestesmy gora :)

Gość gość
Biedne golodupce zawsze krzycza ze kobiety to dzifki I materialistki.....hahahaha Za darmo to sie teraz nawet w ryj nie dostanie.hahahahha

Gość gość
"Za darmo to sie teraz nawet w ryj nie dostanie." :D :D :D

Gość gość
hmmm, jako kobieta po 40-tce, z odchowanymi dziećmi powiem wam tylko tyle, że takie uogólnienia świadczą o ograniczeniu umysłowym i prymitywizmie mentalnym. Ludzie są różni i naprawdę głupotą jest zwalanie winy za swoje kiepskie wybory na całość populacji. Chcecie mieć fajnego faceta, to najpierw prezentujcie sobą jakiś poziom, potem zmieńcie towarzystwo z menelskiego na lepsze a wreszcie zacznijcie myśleć głową a nie d..... Jestem przekonana , że wtedy uda wam się wreszcie spotkać jakiegoś fajnego faceta

Gość gość
"hmmm, jako kobieta po 40-tce, z odchowanymi dziećmi powiem wam tylko tyle, że takie uogólnienia świadczą o ograniczeniu umysłowym i prymitywizmie mentalnym. Ludzie są różni i naprawdę głupotą jest zwalanie winy za swoje kiepskie wybory na całość populacji. Chcecie mieć fajnego faceta, to najpierw prezentujcie sobą jakiś poziom, potem zmieńcie towarzystwo z menelskiego na lepsze a wreszcie zacznijcie myśleć głową a nie d..... Jestem przekonana , że wtedy uda wam się wreszcie spotkać jakiegoś fajnego faceta" przeciez faceci stale uogólniają że kobiety to kurfy i dzifki więc o co chodzi, fakty są takie że pedofile, gwałciciele, psychopaci, socjopaci, nekrofile, mordercy, seryjni zabójcy, ludzie z************cy innych w imie Allaha itd itp.. to mężczyźni w jakichś 99% faceci to dno to fakt

Gość gość
FACET TO DNO! ŚWIĘTA PRAWDA:)

Gość gość
"przeciez faceci stale uogólniają że kobiety to kurfy i dzifki więc o co chodzi, " o to ze obracasz się w kiepskim środowisku:) i zdaje się , ze nigdy z niego nie wyjdziesz:) a twoja prostota byłaby nawet urocza, gdyby nie była aż tak zbliżona do głupoty :)

Gość gość
chyba niektórych posrało faceci mega bogaci, wykwalifikowani "śmietanka towarzyska" to często jeszcze gorsze g****a od "patologii". Ile się słyszy że ktoś tam sławny zakatował kogoś tam często nawet własną dziewczynę.

Gość gość
" zmieńcie towarzystwo z menelskiego na lepsze a wreszcie zacznijcie myśleć głową" buahahaha pracuje w korpo i znam faceta który chodzi na d***** a ma żone, inny romansuje z kilkoma na raz faceci to żenujące ludziki z wyrosniętym ego, przykre człeko-podobne stworzenia

Gość gość
"pracuje w korpo i znam faceta który chodzi na d***** a ma żone, inny romansuje z kilkoma na raz faceci to żenujące ludziki z wyrosniętym ego, przykre człeko-podobne stworzenia " a nie przyszło ci do głowy, ze chodzi o zmianę poziomu mentalnego a nie zawodowego. Praca w korpo nie jest wyznacznikiem posiadania obycia i zasad moralnych, ale nawet w korpo:) można znaleźć grupę ludzi inaczej się zachowujących i to z takimi trzeba się trzymać. Oj ciężki macie pomyślunek dziewczyny, ciężki

Gość gość
w każdej kulturze, zawsze i wszedzie faceci to kaci, śmierdzący menele, psychozjeby, alkoholicy ich zj****ie siedzi po prostu w genach, nie można tego nawet zwalić na środowisko

Gość gość
no co to panienki... nie znacie żadnej poj...nej baby?

Gość gość
mysłisz że ja nie wiem gnoju ,myśle że kiedys to przeczytasz może nawet jeszcze predzej niz mysle,możesz mnie cmoknąć ,sobowtóry w holandii ci sie nie udały łysy inaczej kaszlał ,anka wiem to k***a ale przecież większośc z nich to k***y,sparta też dno a Ty myslisz że cwiczysz to jestes kims jestes zerem eugeniusz hahaha matka idiotka naoglądała się filmów z cezarem w tle hehehe zginiesz marnie przeczytaj gnoju wyrwane z kontekstu słowa więcej nie trzeba .... notabene k***o nigdy nmie byłam dobrą masażystką jeżeli wiesz co mam na myśli. polski turas fujjjj

Gość gość
wszyscy faceci to dno i mysla o kobietach jak obiekt sexualny ,bzdury wypisujesz kobieto po 40 pani z obrazka reklamy idealna ,widocznie nigdy nikogo nie kochałaś tylko jak zrobotyzowana baba wybrałaś tego co ci zapewni byt nic ponadto ,materialistka w każdym calu ,wszystko zaplanowane nawet mycie zebów ma u ciebie określony harmonogram ,życzę kilku nieprzyjemnych przygód w życiu wtedy możesz popatrzysz bardziej tolerancyjnie na temat facetów faceci w 99% gwałcą zabijają straszą kradną ćpają itd. więc oszczedź wypowiedzi na temat spraw o któych nie masz pojęcia ,żyjaca pod kloszem panna.

Gość gość
Facet lub chlopak ktory klnie publicznie to ostatnia c**a, ktora nie umie sobie poradzic ze soba samym.

Gość gość
A jak nie ****ać . Pyton stoi to się ***** wszysto co się na drzewo nie wdrapie zwierzaki i inne lalki gumowe . Baba jest dobra gdy ma pipe .

Gość gość
Trzeba było nie lecieć na pełnych testosteronu "męskich" bad boyow i teraz dobrze Ci tak. Dla was każdy facet bez patologicznego nadmiaru androgenów, który nie daje w ryj każdemu kto ośmieli się mieć inne zdanie niż jego foczka to "c***a" i "pipa męska"

Gość gość
A kobiety? Piją coraz więcej ! Dzień bez piwa dzień stracony,klną na potęge,w jednym zdaniu ku...,ch.. kilka razy inteligencja zerowa,w domu potrafią się odezwać są naj ,a jak mają iść do urzędu coś załatwić to niestety nie!w łóżku bez pomysłu,TAK MOŻNA WYMIENIAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ TYLKO PO CO KOGOŚ KRYTYKOWAĆ JAK W ŚWIECIE KOBIET JAK I MĘŻCZYZN ZAWSZE ZNAJDĄ SIĘ SKRAJNOŚCI .Kto zakłada te durne tematy .Równie dobrze mogę napisać: MIĘSO WIEPRZOWE TO NAJGORSZE ŚCIERWO,albo WODA GAZOWANA TO SIKI Z BĄBELKAMI.

Gość gość
15:20 Zgadzam się, kobiety są teraz koszmarne, roszczeniowe, wulgarne, agresywne jak facet (widać to po tym forum nawet jak kipią emocjami i wyzywają każdego faceta, który nie spełnia ich prymity much kryteriów, nawet jeśli nic im złego nie zrobił) zapytasz o godzinę kulturalnie i bez intencji erotycznych to Ci opdpowie "spadaj karle" albo od razu zawoła misia wytatuowanego koksa, żeby Ci wp******il. Mniej lub więcej takiej mentalności ma każda kobieta. Uczucia pogardy dla każdego faceta, któremu coś nie wychodzi. No to po co się narażać na taki stres? Żeby wytrysnąć? Roksa i reka taniej wychodzi niż nasze rozkapryszone kobiety i mam na myśli nie tylko koszt finansowy, ale też psychiczny. I bzdura, że nie stać facetów na dzięki, bo nawet bezrobotny ogarnąłby stówkę raz na jakis czas.

Gość gość
Słusznie prawisz

Gość gość
Grunt ze słuszne.

Gość gość
Kobiety są średnio mniej inteligentne od mężczyzn o ok 4 punkty iq. Tak wynika z wielu przeprowadzonych badań.Niższa średnia zdolność pojmowania u kobiet wynika ze średnio mniejszej o ok 100g masy tylniej części mózgu,w której znajduje się najwięcej szarych komórek.Zresztą widać to po miażdżąco większym stosunku naukowców płcięskiej w dziedzinach przedewszystkim ścisłych do naukowców-kobiet.Mam 17 lat, chodzę do LO i mam w szkolnym otoczeniu wiele naprawdę tępych kobit.Uczą się na przerwach, a wyniki i w nauce na dłuższą metę są dość często w mojej klasie(mat-fiz),lepsze u chłopaków. Ja naprzykład nawet nie mam zabardzo z nimi o niczym poza może tym co było na zadanie domowe lub jakiego nauczyciela dzisiaj niema.Z tego powodu koleguję się tylko z chłopakami, którzy zresztą mają na temat kobit podobne zdanie jak ja i takich mężczyzn jest naprawdę sporo i nie tylko w moim otoczeniu. Jak mieliśmy turniej szachowy w szkole to na blisko 200 osób 1 kobita była NAPRAWDĘ DOPIERO na 57 miejscu, a i tak swoją drogą startowali tam w zdecydowanej większości chłopacy i to już mówi samo za siebie.Jak czasami jestem zaproszony na jakiś większy melanż, gdzie są kobity to wtedy dopiero widzę jaka większość(przynajmniej znanych mi)dziewczyn jest.Nieustanne namawianie do picia, jak już dojdzie z nimi do rozmowy to jest ona o d***e marynie, do niczego pożytecznego nie zmierza,pozatym kobity częściej si€ bardziej upadlają alkoholowo.Pozatym byłem światkiem wyciągania pieniędzy na szlugi przez 2 dziewczyny z kurtki kolegi(oczywiście odpowiednio zareagowałem), i jeszcze widziałem podpuszczanie (2 kolegów)do bójki przez 3 kobity.Już nawet nie będę pisał jak dokładnie.Pozatym z moich obserwacji wynika iż kobiety klną i używają wulgaryzmów nie rzadziej, a czasem nawet częściej niż mężczyżni. Trafiłem na to forum przypadkiem i zainteresowałem się tym tematem.Nie jestem homo, ale staram się być aseksualny bo to nie ruinuje człowiekowi życia, jak ta inna opcja.Miałem kiedyś uzależnienie od walenia kuca, ale już od blisko 2 lat zażywam KBr(obniża jakiekolwiek pożądanie prawie do 0) i naprawdę jak już dochodzi do walenia to raz na miesiąc,ale i tak bardzo żle się czuję jak to zrobię.Uprawianie seksu to totalne upodlenie i zezwierzęcenie człowieka,a poza tym większość kobiet jak wiadomo jest zawistna, podła i fałszywa.Mam zamiar nigdy się nie ****ać a tym bardziej nie zakładać rodziny, bo to roz******la człowiekowi życie.Powinno dążyć się do szczęścia.Pozdrawiam wszystkich świadomych mężczyzn-tylko prawda nas wyzwoli.

Gość gość
Kobiety leca na dupkow a dupki sa tacy jak opisalas. Tylko dlaczego lecicie na dupkow zamiast na porzadnych mezczyzn.