Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia_

Jestem pod presją przyjaciółki mają chłopaków ja jestem sama

Polecane posty

Gość Gonia_

Jestem w liceum , w swojej klasie zaprzyjaźniłam się najbardziej z 5 dziewczynami , razem jest nas 6 , wszystkie 5 mają już chłopaków , tylko ja jestem sama. Nie przeszkadzało by mi to bardzo , ale one często o tym wspominają ,mówią że muszę sobie kogos znaleźć , pytaja czy na pewno jestem hetero , próbują mnie swatać ze swoimi kolegami... Ja nie czuje się w chyba gotowa na poważny związek , jestem raczej otwartą osobą ale w kontaktach z chłopakami robie się nieśmiala , nie za bardzo wiem o czym z nimi rozmawiać , i nigdy nie miałam jeszcze chłopaka. Całowalam się kilka razy , to wszytsko , czuje się... dziwna ? Nie jestem brzydka , ale mam i tak dużo kompleksów , na temat swojego wyglądu ale także charakteru.

Gość monika tralalala
Skoro to Twoje przyjaciółki to może porozmawiaj z nimi, ze nie jesteś gotowa na związek i nie chcesz mieć na razie jakiś problemów - bo jak wiadomo, nieraz bywa że z chłopakami jest wiele problemów: stres, kłótnie, płacz itp. Jestem taka sama jak Ty. Jeśli chodzi o chłopaków to jestem bardzo nie śmiała, ale mam chłopaka i mogę C***owiedzieć, że moja przyjaciółka też nie ma chłopaka i też sie śmiałyśmy że powinna sobie kogoś znaleźć. Ale ona na razie nie chce. Powiedz im, że Nie przeszkadza Ci to że nie masz chłopaka a one mają i że z czasem nadejdzie czas i na Ciebie :)