Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Jak zwieść bruneta na manowce

Polecane posty

Gość gość
A umiesz zmienić twarz?

Gość gość
Ej, ludzie...Z wami wszystko ok, czy wam w kosmos w******o mózg? wyluzujcie debile:)

Gość gość
Fiku, brunet ma płaszcz:)

Gość gość
Trzeba chyba znaleźć przełożonych tej baby (chyba gdzieś pracuje), może ogarnie się jak z roboty wyleci... kto chce mieć czubka - pracownika...

Gość pojebancytusą
K****, jacy frustraci, hehe . Widac ze po całym tyg pracy:)

Gość gość
a czy bruneta zwodzi sie na manowce inaczej,niz blondyna?

Gość gość
Kto? autorka tematu? Nie chcę Cię martwić, ale u niej ta szajba to stan stały :D A tak poważnie, ludzie przychodzą z poważnymi problemami, chcą się poradzić, ale nie ma jak, bo kretynka zakłada kilka razy dziennie idiotyczne tematy.

Gość gość
Gość, a niech sobie zakłada, zrzucić na bambus to...Zobacz ile tutaj głupich topików, tych poważnych to mniejszość. Mnie tez dziwi że fiku tak pieprzy 3 po3 ale może ma specyficzne poczucie humoru...Ale jednego nie możecie o niej powiedzieć - tego ze jest głupia...Po prostu jest specyficzna

Gość gość
I macie przykład tekstu dojrzałej podobno kobiety. Zachowanie niedorozwiniętej 10-latki, ale najgorsze jest to, że zasyfia forum.

Gość gość
Fiku, dzisiaj 100% mężczyzn już nie ma...nawet wśród brunetów. Przykro mi:(

Gość gość
Nie jest głupia? Proszę Cię, mój pies ma wyższy poziom IQ. Ten sam bełkot wywracany na wszystkie strony, rzygać się chce. A najciekawsze jest to, że jak ludzie się wkurzą i nabluzgają to leci na skargę. I to jest ta mądrość???

Gość gość
fikuu mikuu jestes chora psychicznie.masz obsesje na punkcie brunetow.dziewczyno lecz sie.malo to problemow narobilas?czy naprawde musze wymieniac nazwiska?jeden to przez ciebie júz sie wieszac chcial bo go przesladowalas.lecz sie!!!!

Gość gość
fiku-miku Skocz do: nawigacji, wyszukiwania fiku-miku (język polski) wymowa:IPA: , AS: , zjawiska fonetyczne: zmięk.• akc. pob. wymowa ?/iznaczenia: związek frazeologiczny (1.1) wykrzyknik oznaczający czynność szybką i sprawnie wykonaną(1.2) żart. seksodmiana:(1.1) nieodm., przypadek liczba pojedyncza liczba mnoga mianownik fiku-miku fiku-miku dopełniacz fiku-miku fiku-miku celownik fiku-miku fiku-miku biernik fiku-miku fiku-miku narzędnik fiku-miku fiku-miku miejscownik fiku-miku fiku-miku wołacz fiku-miku fiku-miku przykłady:(1.1) Wszedł na drzewo kot, fiku-miku, pac - i już na ziemi na czterech łapkach stoi!(1.2) Robiliśmy fiku-miku całą noc.synonimy:(1.1) fik-mik, hokus-pokus(1.2) figo-fago, umcia-umcia, bara baratłumaczenia:angielski: (1.1) hocus-pocus

Gość gość
Nie ma, kochana, przykro mi...

Poważne oskarżenia i oczywiście z kapelusza, żałosne jest rzucać takimi gołosłownymi oskarżeniami :O

Gość gość
Ciekawostka. Bo twoje zachowanie świadczy o czymś innym. Byłaś kiedyś u psychiatry?

Gość gość
A ja uważam, że to, ze ktoś głupio gada, nie znaczy że jest głupi...To poza. A taki Rowan Atkinson np., jak na niego patrzę to robi mi się nie wiadomo co, a powiecie że głupi? No nie, prawda?

Gość gość
ja się nie zgadzam. Bruneci śmierdzą bardziej niż blondyni. Blondyni są cudowni, bruneci zaś - pospolici

Gość gość
Fiku, a Ty się dziewczyno broń...Ja wierze w Ciebie :) Byłam zawsze debilem z matmy, a Ty jak daleko zaszłaś. Chciałabym mieć chociaż połowę Twoich analitycznych umiejętności.

Gość gość
Rowan Atkinson jest aktorem, doskonale odgrywa to, co ma odgrywać. A co odgrywa błazen o nicku "fiku miku"? Czy udawanie debila to przejaw mądrości?

Gość gość
E tam, blondyni...Niektórzy sa paskudni, bruneci często to takie ciachunia z kremem, nic tylko schrupać...Razem z fiucikiem:)

Gość ketutetokita
Ja tez czasem lubię udawać debila, matka mnie jedzie za to i opierdala...Ale to jej problem. Tez mogę sobie wyobrazić ze jestem aktorem:)

Gość ketutetokita
Nikt nie jest po stronie Maciusia...:)

Gość gość
To jeśli Wam to nie przeszkadza, że zachowujecie się jak debile i ludzie Was tak oceniają to ja mogę się tylko dziwić... Rodzaj masochizmu?