Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

san_derkaaa

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Mam problem z chłopakiem. Jest to moim zdaniem strasznie dziwna sytuacja, ale proszę pomóżcie mi to ocenić obiektywnie. Niedawno zaczęłam spotykać się z jednym chłopakiem, na początku nie byłam zbyt pozytywnie nastawiona ale dałam się namówić, na spotkanie, potem następne itd. Układało nam się dość dobrze i wszystko zmierzało w jednym kierunku, rozmawialismy otwarcie o tym, że mamy nadzieję na związek nie jakąś zabawę. Wszystko popsuło się w momencie, gdy w którejś rozmowie powiedziałam mu, że na wakacjach byłam na parę dni u mojego już byłego chłopaka za granicą, bo tam właśnie mieszkał. Stwierdził, że to dla niego za dużo że tam pojechałam i jak tak mogłam,(dodam tylko, że ten mój były nie ma za dobrej opinii u nas w mieście) nie rozumiem go jednak, ja kontaktu z byłym nie mam żadnego. później rozmwialiśmy, wydawało mi się, że powoli zmienia zdanie, aż tu nagle bum, stał się oschły i znowu jakiś dziwny, pewnego razu zabił mnie tekstem "przecież jesteśmy tylko znajomymi". Teraz nawet nie rozmawiamy, mnie na nim zależy , myślę o nim stale i sama nie wiem co z tym zrobić ... Pomóżcie proszę.

Gość kasza LOT
a co w tej sytuacji dziwnego?

Gość gość
Sorry, ale to jakiś głupi, zazdrosny koleś,,,nie ufa Ci, nie wierzy, w związku mógłby być zaborczy...Odpuść

Gość gość
kretynko zamieszkaj z bylym przeciez to nic nadzyczajnego