Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robi facet gdy podrywa go atrakcyjna elegancka 40stka

Polecane posty

Gość gość

ładna, filigranowa ?

Gość gość
wstyd mu bo to on powinien podrywac:D

Gość Inka z Nowego Tomysla
mowi: niech mamusia sie tak nie spieszy, jest jeszcze sporo czasu do relacji ziec-tesciowa

Gość gość
mysli,ale próchno stare a miżdzy się gdzie ma męża taka star***a?

Gość gość
jesu, ile jadu i wściekłości, ciekawe kto to pisze ? :D

Gość goospel
kto to pisze?faceci, gdzie sie tyle lat chowalyscie baby?czy nie wiadomo wam ze kazdy, KAZDY facet marzy o mlodej jedrnej, szalonej dziewczynie?w przedziale od 16-21 lat???reszta to przeterminowane, im dlaej od daty uzytku tym gorzej, wiec porownujac max daty zurzycia czyli 21, a 40 to kuupa , nie ma szans :(

Gość gościo
goospel, a g***o prawda! Ty wiesz ile radości może dac taka czterdziecha!!?:) Oczywiście musi sie jej chcieć, a nie tylko pańszczyzne odrabiać.;)

Gość sierść psa
a dlaczego swoje sutki schowałaś za ogromnymi guzikami doszytymi na bluzce , celowo ?

Gość gościo
... a taka siksa, dwudziestka, to co? Nie jeszcze nie umie, boi się, wstydzi, c**eczki oszczędza, jednym słowem do d**y z takim interesem. Oczywiście starsi goście, tacy pod 50, to marza o siksach, slinią sie na sama myśl! No i trudno sie dziwić. Na codzień maja te swoje makolągwy, zuzyte już, zdegustowane, rozklekotane a z każdej strony, więc chętnie by je zamienili na młopdszy model.:)

Gość gość
wrociliśmy z Sylwestra,a tu telefon,,,stare ścierwo dzwoni do mojego męża o 3:00 am, /jej mąż kilka km dalej mieszka/ co powinnam z taką szmatą zrobić?

Gość goospel
naiwne stare baby! to nie chodzi o to co one potrafia staruszki :D nie kapujecie nic, co mnie obchodzi ze ona cos robi dobrze czy gorzej, jasne ze jesli 40 zrobi mi dobrze , to dobrze. Ale i tak bede sie slinil na widok mlodej szalonej laski, za nia bede latal, jej gonil, polowal na nia, ty 40 mozesz mi conajmniej zrobic dobrze, i jeszcze sie oblizac****odziekowac ;)

Gość goospel
20 c**eczki oszczedza :D dobre sobie, oszukujcie sie staruszki, oszukujcie ;) moze ta prawda do was kiedys dotrze i rozmyje watpliwosci ;)