Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina872

Moj facet nie chce sie kochac

Polecane posty

Gość malwina872

Od jakiegoś czasu popęd mojego faceta jest równy zeru. On ma 24 lata, ja 23. Studiujemy, nie mieszkamy razem. Świetnie się dogadujemy, jestem atrakcyjna, on mnie cały czas o tym zapewnia, jednak i tak on nie chce tego robić. Sposobności mamy wiele, jego rodzice dużo pracują i rzadko są w domu. On jest teraz w trakcie pisania magisterki i mówi, że to przysparza mu stresu i nie myśli za wiele o seksie. Doszło do tego, że z 4/5 razy w tygodniu robimy to raz na tydzień, dwa. Ja zawsze mam ochote i jak już do czegoś dochodzi to jest nam wspaniale. W czyk tkwi problem. Na pewno mnie nie zdradza, bo widzimy sie ze sobą niemal cały czas.

Gość gość
Moge go zastapic i bede cie bzykal ile bedziesz mjala sil

Gość gość
Czyli jak po ślubie przy dwójce małych dzieci ją też tak mam też zazwyczaj 1_ w3 razy w tygodniu

Gość malwina872
Tak, ale my nie jesteśmy po ślubie i nie mamy dwójki dzieci. Ale aż boje się co będzie wtedy.. zero seksu?

Gość el migiel
moze zaskocz go czyms milym, tak zeby go rozkrecic, zaproponuj cos nowego:) speln jakas jego fantazje, moze sie cos ozywi.:)

Gość gość
no i się zaczyna. wymyślaj, kombinuj, podkręcaj, kupuj gadżety. wszystko, żeby pan i władca się nie znudził. może chłopak faktycznie się stresuje tą magisterką? zresztą, nie wszyscy muszą chcieć się wiecznie bzykać i to że twoim zdaniem jesteś atrakcyjna, nie oznacza, że mu się zwyczajnie nie przejadłaś. daj mu spokój.

Gość malwina872
Nie myśle żebym mu się przejadła, cały czas mnie obłapia, za tyłek, piersi, on sam mi mówi, że jestem atrakcyjna, seksowna itd. więc myśle, że mu się nadal bardzo podobam.

Gość el migiel
moze faktycznie za bardzo przejmuje sie ta magisterka, pogadaj z nim o tym i moze wtedy wszystko sie wyjasni, bo cos musi byc na rzeczy, skoro jestes atrakcyjna dziewczyna, a on nie chce sie kochac.

Gość malwina872
Dużo o tym gadaliśmy i on mi cały czas powtarza, że to przez stres a ja po prostu zastanawiam sie czy stres może powodować aż taki brak jakiejkolwiek ochoty na seks.

Gość el migiel
kurcze... Ja mam zupelnie odwrotnie, sex pozwala mi sie w ogromnym stopniu odstresowac, zapomniec o problemach. Moze jakos mu to minie i zaskoczy Cie, jak bedzie gotowy kilka razy pod rzad lub co dziennie:)