Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donata001

teściowa katoliczka ratunku

Polecane posty

Gość donata001

Moja teściowa jest katoliczką!! zawsze opowiadała nam te bajki ze bóg istanieje co nawet bawiło ale teraz próbuje wciągnąć naszcze dzieci do tej sekty. Mąż nie potrafi się postawić mamie co robic

Gość MojjkaBrennn
katolicyzm to nie sekta - z tym nie będziesz dyskutować bo to fakt ona po prostu chce żeby jej wnuki były wychowywane w wierze katolickiej, skoro jest religijna porozmawiaj z treściową że nie chcesz żeby tak się zachowywała wobec twoich dzieci jesteś oficjalnie agnostyczką?

Gość gość
na spokojnie wytłumaczyć teściowej :)

Gość donata001
jestem oficjalnie ateistką

Gość gość
to w takim razie twoje dzieci w co maja wierzyć? bardzo dobrze co im sie stanie jak pójdą do komunii albo do kościoła twoja teściowa bardzo dobrze robi skoro maja taka matkę

Gość MojjkaBrennn
no to skoro formalnie jesteś niewierząca to tym bardziej - po prostu z nią pogadaj, masz do tego prawo

Gość gość
dla mnie to też sekta :) pozdrawiam

Gość gość
To co ja (może?). Zabroniłam jej zabierać dzieci do kościoła do ich 10-tego roku życia. Potem,, pozwalałam jej zabierać dziec***are razy w roku. Dlaczego? Dlatego że uważam iż niepowinno się doktrynować małych dzieci. Starsze, mają na tyle świadomości że można im wytłumaczyć poniektóre sprawy, min to, że niektórzy dorośli potrzebują wiary w Boga, jak dziec***otrzebują wiary w św. Mikołaja. Jestem osobą absolutnie niewierzącą, ale nie na tyle ograniczoną, aby nie dać dzieciom szansy na rozszerzenie własnych horyzontów i poglądów. Powodzenia

Gość donata001
matkę i ojca takiego mają :) dzieci same zdecydują jak będą dorosłe

Gość gość
nie wiem dlsczego kafe cenzuruje słowo d z i e c i ???

Gość donata001
"to już piąty Twój temat tego dnia" pierwszy raz jestem na forum

Gość MojjkaBrennn
nie cenzuruje dzieci ale słowo występujące po słowie kończącym się na "ci" nie może zaczynać sie na "p" bo wychodzi c****** pojawiają się gwiazdki

tesciowa nie ma w tej sprawie nic do gadania.postaraj jej to wypersfadowac bo nie zaznasz spokoju.krotko i na temat i ze nie bedziesz sie powtarzac!!!!

To Twoje dzieci, a nie teściowej i czas ją w tym względzie skutecznie uświadomić. Jeśli będzie się upierać, postrasz, że ograniczysz jej kontakty z wnukami.

Gość gość
Kafe cenzuruje słowo c**a bo nie zrobiłaś odstępów między wyrazami "dzieci" i "parę"

Gość gość
niestety większość katolików tak się zachowuje

Gość gość
ona ich pcha do kościoła a ty je ograniczasz jak sie im to podoba to niech idą ta drogą jeżeli same maja prawo wyboru to nie powinnaś ich sztorcować przeciwko, a jak podrosną i powiedzą jednak ze nie chcą to juz będzie ich wola sama ich tego nie nauczyłaś to i babcia sie bierze za to. Niech pójdą zobaczą jak im sie nie spodoba to ok jak im sie podoba to nie powinnaś ich nastawiać przeciwko. sama powiedziałaś ze mogą wybrać. to czemu teraz im zabraniasz

Tez jestem ateistka,mimo ze wychowywana w wierze,na ktora raczej parly babcie.Dorobilam sie sakramentow i wolnej woli. Rodzice dali mi krzyz na droge ateizmu :D Rodzice szczesliwi ze nie balamuce siebie i dzieci.Maz ateista od urodzenia zadowolony ze nie musi sie zmagac z blogoslawienstwami.Wszyscy szczesliwi. Tak powaznie, wychowywuj dzieci wg wlasnych wartosci.Nie pozowl zeby ktos decydowal za ciebie a w szczegolnosci nie pozowl na ingerencje "bo to tesciowa i nie wypada odmowic. " Bog z Toba ;)

Gość gość
marz szczęścia ze twoja teściowa jest katoliczka bo sama rozumu nie masz powinas przeczytać ksiazke Bóg nie jest urojeniem. Złudzenie Dawkinsa Joanna Collicutt 4 tys naukowców jest za kreacjonizmem czyli za tym ze ziemia ma tylko 6 tys lathttp://www.youtube.com/watch?v=J7a8F-iY0cA

Gość gość
i wcale tez nie jestem zagorzałą katoliczka ale teściowa wzięła go do kościoła spodobało mu sie to co głowy mu nie urwę. To, że mi cos sie nie podoba to nie oznacza, że mam jemu zabrania skoro sam chce a ma dopiero 6 lat. Jak będzie starszy to wybierze sam a teraz jak cche to nich chodzi nie zabronię mu tego. Sama mówisz, że same zdecydują więc dlaczego gadasz, że ktoś ich przeciąga na ta niby złą stronę..a płaczesz ze nie chcesz to wiec jak jest

Gość gość
bóg nie jest urojeniem xddd mogę się już śmiać?

Gość gość
Przestań zakładać idiotyczne posty! Widac że ciebie Bóg opuscił.Szczerze współczuje tesciowej takiej idiotki synowej.Nic tylko sie pochlastać k u r w a !!!😠

Gość gość
wulgarna katoliczka

Gość gość
hahahaha kocham wkurzonych katolików <3

Gość tamaris
Bóg jest na pewno. masz jednak prawo do wlasnego zdania. dzieciom natomiast daj wolna reke czy chca wierzyc czy nie bo nawet jesli chcesz dla nich najlepiej to zabraniajac im wierzyc w Boga odbierasz im szanse na zycie wieczne po smierci skazujac je tym samym na wieczne potepienie.

Gość gość
bOGA NIE MA :)

Gość gość
tamaris boga nie ma na pewno. masz jednak prawo do innego zdania. jakie potępnie? dziec**** śmierci będą żyć w nowym wcieleniu

Gość gość
Znam takich jak wy.Jak trwoga to do Boga.Krawczyk też był niewierząc ,a teraz nawrócił się :D jest święto- jebliwy,aż do przesady!😠

Gość gość
*dzieci . po

Gość gość
katolicy czego Wy tutaj szukacie?