Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszcześliwa miłosć

Polecane posty

Gość gość

Byłam z żonatym facetem 4 miesiące a znam go od 2 lat zostawił mnie po tym jak żona dowiedziała sie o naszym romansie.jest dużo starszy i ma dzieci a nawet wnuczke pare lat ode mnie młodszą.Po rozstaniu próbowałam z nim rozmawiać ale nigdy mi nie powiedział ze mnie już nie kocha wręcz przeciwnie jak zapytałam jak tak szybko mógł przestać mnie kochać to powiedział ze nikt nie powiedział ze on sie odkochał.Jak myślicie on mnie kochał a jeśli tak to czemu mnie zostawił?I jak mam go odzyskac?

Gość gość
trzeba było się nie brać za żonatego. Dobrze ci tak.

Gość gość
Nie kochal Cie, ale był Toba zauroczony i wykorzystal chwile. Z góry było wiadomo, ze do zony wroci z podkulonym ogonem, po prostu jako dżentelmen nie powie Ci wprost, ze to nie była milosc.

Gość gość
To nie matematyka :-D Pamietajcie!

Gość gość
Jak mam go odzyskać?

Gość gość
Daj mu d**y albo wyślij swoje mokre majteczki. Jak wąchnie to przyleci tylko bez czerwonego i żółtego i czarnego, tylko białe chociaż trochę zółci też możesz dodać do specyfiku, to mikstura miłości

Gość gość
Jad kobiety :-D

Gość wysoka znudzona
żeby coś odzyskać, musiałoby być to twoje, a mąż należy do żony nie kochanki... Daj spokój, nie rozbijaj rodziny, znajdź sobie kogoś, dla kogo będziesz całym światem a nie kołem zapasowym na kilka miesięcy.

Gość gość
Tylko problem w tym ze on jest całym moim swiatem i niewyobrażam sobie życia bez niego

Gość wysoka znudzona
Ale nie Ty dla niego. Poza tym, znasz go dwa, ale byłaś zaledwie 4 miesiące. Nawet dobrze go nie poznałaś, znasz wyobrażenie o nim, które żyje w tobie. Odpuść, a spotkasz o niego lepszego i dopiero poznasz co znaczy prawdziwa, spełniona miłość, a nie żenujące ochłapy żonatego dupka.

Gość gość
Najbardziej mnie boli to ze w ciagu jednego dnia przestałam dla niego istnieć.Po tym jak mnie zostawił spotykał mnie przez przypadek bo był kierowcą busa ale udawał ze mnie nie zna a mnie zaczynały lecieć łzy.Obiecywał że mnie nigdy nie zostawi

Gość wysoka znudzona
Sama widzisz ile dla niego znaczą słowa. Odpuść dla siebie.

Gość gość
Chyba to bedzie dla mnie najlepsze.On ma żone 36 lat a 2 tygodnie po ślubie miał kochankę i tak jest do tej pory