Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __chimerka___

Wasze pomysły na kinderbal

Polecane posty

Gość __chimerka___

Kobity! Planuję zrobić sylwestrowy kinderbal, tak dla ośmiorga - dziesięciorga dzieci w wieku głównie 5-6 lat. Zapodajcie proszę jakieś ciekawe pomysły na zabawy dla nich, żeby nie nudziły się jak mopsy. To będą głownie dziewczynki! Proszę również o listę piosenek, które dobrze mieć dla nich na tańce. Pozdrawiam

Gość gość
Jak by to były same dziewczynki to może coś w stylu salonu spa, (ale jak będzie kilku chłopców to nie wiem) plasterki ogórka na oczy, miski z np. cytryną do moczenia stóp itp. Może malowanie paznokci na stopach (o ile ich mamy się zgodzą). A tak to chyba tradycyjne kalambury są fajne. Może rozwiązywanie jakiejś zagadki, taka zabawa w detektywa. Można też sobie robić śmieszne zdjęcia z maskami na twarzach albo doklejanymi wąsami do słomek w napojach albo do szklanek.

Gość miiilk
chimerka fajna z ciebie babka ze takie cos organizujesz dzieciakom. ja bym sie nie podjela.Co do zabaw to zrób sylwestra w jakimś stylu np. hawajskim niech sie dziec***oprzebieraja. Zróbcie wspolnie maski sywestrowe które ubiorą o 24 jeśli dotrwaja.

Gość __chimerka___
miiilk, u mnie niestety od planu do realizacji trochę daleko więc okaże się czy taka fajna jestem;) Dzięki za link. Zajrzę tam w wolnej chwili i spróbuję coś wykombinować!

Gość __chimerka___
aaa, planuję całą akcję w godz. 17-20, może 21. Rodzice dzieci zorganizują fajerwerki u mnie w ogrodzie więc dla nich to będzie jak północ. I wymyśliłam, że przed fajerwerkami wyjdziemy na dwór żegnać Stary Rok (czyt. mojego starego na motocyklu, do którego przyczepię jakieś puchy i inne żeby był hałas) by chwilę później powitać Nowy Rok (czyli mojego sąsiada na motocyklu, który coś dla dzieciarni fajnego zostawi), a finałem wszystkiego będzie pokaz fajerwerków, przygotowany przez rodziców dzieciaków, które u mnie będą. Nie wiem czy nie przekombinowałam tego wszystkiego...

Gość gość
Jakbym była dzieckiem, była bym zachwycona:)

Gość gość
Teraz cieplutko, można zrobic kinderbal w ogrodzie:)

Gość gość
Ona pytala o sylwestra. ..:-/

Gość gość
A ja odniosłam się do teraźniejszości. Nie ma w tym chyba nic niesmacznego.

Gość gość
No ja swojemu synkowi wyprawiłam urodziny w kawiarni, może trochę więcej zapłaciłam niż jakbym w domu urządzała, ale było sympatycznie. Panie z Family Cafe o wszystko zadbały, nawet najdrobniejszy szczegół. Dzieci zachwycone, wybawione – także kawiarnię mogę z czystym sercem polecic.

Gość gość
u nas najwieksza atrakcja byly sztuczne ognie:) moj mąz wypatrzył w przystepnej cenie tutaj: http://www.pirofan.com.pl/ i potem latał za nimi zeby sobie krzywdy nie zrobily:) ale było uciechy