Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wspominacie pierwszy sex po sn

Polecane posty

Gość gość

jak wspominacie pierwszy sex po sn ??

Gość gość
lepiej niż pierwszy sex przed porodem a co ? nie bój się nic :D tam jest bez zmian ja tam nie pękłam ani mnie nie zszywali a po zapytaniu męża o wrażenia stwierdził że ciasno jak przed porodem wiec mit rozklapiochy obalony

Gość gość
ja byłam nacięta, i pierwszych kilka razy bolało, ale z czasem wszystko wróciło do normy :) na szczęście nie zniechęciło mnie to do kolejnej ciąży :) niebawem znów urodzę i zobaczymy jak będzie tym razem :) nie bój nic :)

Gość gość
hahahahhahahahhahahahahaha xD na bank masz tak samo między nogami! ba! jesteś nawet ciaśniejsza! :D Dziwne, ze każdy lekarz mówi, że jest to FIZYCZNIE NIEMOŻLIWE! :D

Gość gość
rozklapiocha to głupie gadanie kobiet "rodzących" przez CC nie mają pojęcia a gadają głupoty, nie kazda rodząca naturalnie musi mieć rozklapiochę, choć nie powiem, że to reguła, bo pewnie są takie co mają i bez porodu siłami natury hehe

Gość gość
żona jest luźna i to czuć. Zbieram się na odwagę, żeby zaproponować jej plastykę pochwy... boję się jak ona to odbierze

Gość gość
jak zona "luźna" to wal prosto z mostu po co się oszukiwać :) gdyby mi mąż powiedział, ze jestem luźna to bym bez problemu poszła na takie obkurczenie pochwy, przecież nie chodzi o to by ją urazić a o szczerośc i zadowolenie obu stron :)

Gość gość
ale ona uważa, że wszystko jest ok

Gość gość
Plastyka pochwy od 4 do 6 tysięcy, nie każdego na to stać

Gość gość
ale dobry seks jest bezcenny

Gość gość
fakt :)

Gość gość
jak pierwszy raz- przed rozdziewiczeniem

Gość gość
no ja rozdziewiczenie fatalnie wspominam, ale to człowiek nastawia się na ból to jak ma być przyjemnie

Gość gość
o luźnej pochwie zony mowia ci co mają małego !

Gość gość
Ja polecam zaopatrzyć się w jakiś żel

Gość gość
wiecie dlaczego facetom wydaje się, że kobieta jest luźniejsza niż przed porodem?:) U mnie w 2 trymestrze zaczęły puchnąć błony śluzowe, co się objawiało krwawieniami z nosa i bardzo podrażnionymi dziąsłami. Tam na dole za to też byłam spuchnięta i bardziej czuła:)

Gość gość
Dla mnie nie bylo zadnej roznicy, tak samo jak przed porodem. Byla tylko swiadomosc, ze ta kobieta, majaca to cialo dala mi syna.

Gość buhahahaha789o
zazdrosna ździra pisała o plastyce pochwy bo pewnie pękła po samą d**e... faceci nie wchodzą na takie tematy a wy się jaracie idiotki.

Gość gość
11.08 pięknie napisane, podziwiam.

Gość gość
11.08 to pisała baba na bank! pocieszajcie sie dalej :D

Gość gość
zdziwicie się - faceci też tu wchodzą. Ja wszedłem poczytać o zabawkach, a że trafiłem na taki temat to odpisałem

Gość gość
Ja pamiętam, to było równo po 5 tygodniach od dnia porodu, przyjemności nie czułam, bo czułam się przestraszona przed tym co się wydarzy jak dziewica bólu też nie pamiętam. Szczerze mówiąc ja nie czuję różnicy, jak jestem podniecona to się zaciskam i jest super. A jak seksimy się długo i już mam dosyć, albo jestem po orgazmie to jest luźno, ale tak było i przed ciążą. Także różnica jeśli jakaś jest to dla mnie niezauważalna. Nie wiem dlaczego tak szczekają i atakują dziewczyny które nie rodziły?? Przecież wy nic o tym nie wiecie. I jacy to lekarze wam mówią o tych strasznych zmianach, luzach i wiadrach? Z każdym nowym ginem o tym rozmawiacie?? Moja gin. 2 razy rodziła naturalnie, odradzała mi cesarskie cięcie mówiła że młode ciało regeneruje sie tak dobrze o ile poród jest prawidłowo przeprowadzony ze po ciąży i porodzie nie będzie śladu. I tak jest, ja nie czuję różnicy. Pomijam że kobiety rodzą różne dzieci, moje miało 3 kg i niewielki obwód głowki, a to pewnie jest ważne.

położna dała nam w szkole rodzenia żele nawilżające. przy pierwszym seksie po porodzie użyliśmy i było ekstra.

Gość gość
Bo który mąż powie źle o c***e swojej kobiety... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a co wy ciągle z tym mężami? a moje odczucia sie nie liczą??? ja czerpię radość z seksu, sprawia mi on ogromna przyjemność, mam orgazmy.... to co mam na siłę szukać dziury w całym? bo na pewno biedny mąż kłamie i nic nie czuje... jakby był taki biedny to nie inicjował by seksu co drugi, trzeci dzień.

Gość gość
dokładnie najbardziej o rozklapiochach szczekają te które nie rodziły albo miały cesarkę, czują sie gorsze że nie dały urodzć naturalnie to wyżywają sie na innych kobietach.

Gość gość
dlaczego niektóre tak generalizują wszystko? jak urodziłaś SN, masz na pewno szeroką pochwę.... owszem są na pewno takie przypadki, każda kobieta inaczej dochodzi do siebie, każdy poród jest inny i z pewnością są pzrypadki ż e pochwa sie sporo poluźnia ale sa też kobiety które nie mają z tym problemu. W koncu natura wymyśliła taki poród więc pewnie też zadbała o powrót do stanu wyjściowego. Ja bałąm sie pierwszego razu po, byłam zestresowana więc było średnio ale pól roku po porodzie naprawdę nie widzę ŻADNEJ różnicy i możecie sobie wierzyć albo nie. Ja wiem jak jest, uwielbiam seks i sprawia mi przyjemność.

Gość gość
wydaje mi sie ze oczywiste ze jesli kobieta ma satysfakcje z seksu po sn to nie moze byc za luzna bo przeciez nic by nie czula. Jak sama nie csuje roznicy, tak samo odczuwa jak przed to facet pewnie tez przeciez mozna wyczuc czy wypelnienie jest takie same czy jest niedosyt. Ja rodze za miesiac, zobaczymy jak to bedzie.

Gość gość
weźcie, bo to już jest nudne. Nie znam położne ani lekarza, który powiedziałby, że po porodzie pochwa będzie tak samo ciasna. ośmieszacie sie i tyle! mało tego! Od razu po wygladzie widać, że kobieta jest po porodzie- nie oszukacie tego żebyście nie wiem jak się starały i tyle. Ja własnie dlatego nie rodziłam sn, bo mnie uprzedziła o tym mama, siostry, gadałam z lekarzami czy jest mozliwośc żeby tak nie było.... jedyna szansa żeby było jak przed- cc.

Gość gość
gość wyżej śmieszna jesteś