Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Okres spoznia mi sie 7 dni czy te przyczyny maja na to wplyw

Polecane posty

Gość gość

Normalnie mój cykl ma 30- 29 dni. Jednak przez ostatni miesiąc zaczęłam ćwiczyć w domu, były to raptem 3 razy, które były bardzo męczące + do tego starałam sie aby efekt był błyskawiczny, czyli duży wysiłek. Do tego w szkole zaliczaliśmy brzuszki z piłką lekarską , złożyło się tak że 2 dni pod rząd dałam sobie niezły wycisk. Mięśnie brzucha bolały mnie przez 2 tygodnie! Miałam takie zakwasy. Dosłownie cały brzuch i klatka piersiowa mnie bolały, ćwiczyłam wcześniej czasami , miałam bóle ale chyba jeszcze nigdy nie takie! Do tego biorę antybiotyki na trądzik, których nie powinno się brać latem, ogólnie w ciepłe pory roku, nie moge wtedy tez chodzic na solarium czyli oznacza to ze nie powinno się ich brac przy duzym wysiłku. Do tego stres, sprawdziany, potem czekanie na oceny, wyniki. Ustne odpowiedzi, ja niestety jestem wielką panikarą i stresuje się takimi rzeczami bardzo, bardzo. Do tego nagła zmiana klimatu, czyli mroźne dni, niestety zawsze mi jest trudno się przestawić na takie pory, czego skutkiem sa dreszcze, przeziębienia, katar. Mam okres dopiero od 2 i pół roku, więc wiem że moze on byc bardzo nieregularny. Przeważnie tez tak miałam wczesniej spóźniał mi się zawsze, nie pamiętam kiedy miałabym go dosłownie idealnie wyliczonego, ale martwi mnie to ze teraz jest nagle 7 dni spóźnienia a miałam już objawy przed okresowe, czyli bóle brzucha, nerwowość, zmiany nastroju. I tak jak przed każdym okresem mam uczucie, że coś leci, bo leci, ale to jest śluz a nie okres, ale denerwujace jest to czekanie. Pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować