Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemoralna propozycja

Polecane posty

Gość gość

Od maja tego roku pracuję dorywczo. Nie jest to żadna bardziej poważna praca na podstawie umowy czy coś tylko zajmuję się mieszkaniem. Sprzątam, robię pranie, prasowanie, zakupy spożywcze, czasami coś ugotuję i inne tego typu obowiązki. Właścicielem jest 37 letni facet po rozwodzie, mieszka sam. Dość dużo pracuje więc dużo czasu spędza poza domem. Ja jestem studentką, dla mnie taka praca jest czymś co przychodzi mi łatwo, a zawsze trochę pieniędzy się przyda.. W każdym razie dzisiaj po zajęciach na uczelni poszłam zająć się jego domem. Akurat wczoraj ten facet wrócił do domu przed 18:00, odgrzałam mu obiad i poszłam jeszcze do łazienki zająć się praniem. On po kilku minutach przyszedł i poprosił żebym to zostawiła i z nim porozmawiała.. Dał mi w prezencie małą torebeczkę, a w środku były drogie kolczyki, powiedziałam mu, że nie mogę tego przyjąć, a on nalegał, pochwalił moją pracę i gdy tak obok siebie siedzieliśmy położył mi dłoń na kolanie i zaczął je głaskać. Powiedział, że może mi dać dużo więcej tak jak by coś sugerował. Co to było? Nie wiem czy powinnam tam dalej pracować?

Gość gość
Trzeba myśleć samodzielnie.Naprawdę nie wiesz o co mu chodziło i co masz zrobić?

Gość gość
Po tym co mi powiedział zebrałam się i wyszłam..

Gość gość
Słusznie postąpiłaś.Rozumiem,że do pracy już nie wrócisz?

Gość gość
Oczywiście kolczyki zabrałam ze sobą.

Gość gość
on chce spróbować być z tobą skoro ci się podoba,pociąga cię jako mężczyzna--to czemu nie spróbować?

Gość gość
No właśnie nie wiem co mam teraz zrobić bo zależało mi na tej pracy, nie była zła, sama mogłam sobie wszystko rozplanować w dowolnym czasie no i pieniądze były.. ale po tym co on zrobił nie wiem czy powinnam tam wracać. :o

Gość gość
Widzę, że podszywacz się tu wdarł. Kolczyki zostawiłam.

Gość gość
Nie jest brzydki.. ale on ma 37 lat, a ja 19! To nie miałoby sensu, poza tym to jemu chyba chodziło o jedno, a ja nie jestem prostytutką.

Gość gość
Pewnie chodzi mu o układ a nie takie poważne "bycie z tobą".

Gość gość
Dokładnie tak to odebrałam, a nie jestem materialistką czy kimś kto zrobi wszystko by mieć drogie rzeczy.. :o Nawet nie wiem czy facet pomyślał, że mogę być dziewicą. Nie wiem co sobie wyobrażał.

Gość gość
Myślał,że cie kupi,ale trudno mu się dziwić,teraz tyle dziewczyn zarabia w ten sposób,więc pewnie pomyślał,że ty też należysz do grona takich sprzedajnych panienek.Dobrze,że się szanujesz.

Gość gość
Ehhh.. Wydawał się porządny, a wyszło jak zawsze.. Trudno. Nie oddałabym się byle komu dla korzyści materialnych.. :o To obrzydliwe. Nie wiem jak facet mógł tak zrobić, straciłam wiarę, że istnieją porządni faceci.

Gość xyyyz
kijem bym nie tknal takiej w******nej dziury przez starego 40 letneigo dziada

Gość dsadsa
Ale przyznaj szczerze , ze gdyby był przystojny jak Brad Pitt to byś nie odmówiła. Nie zgrywaj cnotki .

Gość gość
On za to może przejrzy na oczy i zobaczy,że są jeszcze porządne dziewczyny.A ty Autorko na pewno znajdziesz kogoś porządnego,bo na to zasługujesz.Znasz swoją wartość.

Gość gość
Myślę, że nie bo Brad Pitt nie jest dla mnie przystojniakiem, wręcz przeciwnie baha! :D Mówiłam już, że facet nie jest brzydki, nawet przystojny jak na swój wiek, widać, że jest zamożny, ma wysokie stanowisko a pracy ale ja nie jestem prostytutką i nie chcę nią zostać, chciałabym przeżyć swój pierwszy raz z kimś kogo bym kochała, a nie dla kasy. :o

Gość prawictwo pospolite128
no i ma racje . Ja tez wolałbym dziewice ..

Gość gość
On nie ma dzieci ale jestem ciekawa czy gdyby miał córkę to czy chciałby żeby ktoś ją potraktował w taki sposób. :o

ja tez miałem kiedyś propozycje loda od dziewczyny .. cytuje jej słowa --- opciągnąc ci ---? Ale ona miałą wąsa , więc jej odmówiłem .. Brzydkie dziewczyny są bardziej zdesperowane . Pewnie dlatego ze ich nikt nie chce..

Gość gość
jak Ci nie pasi to weź przystojnego malolata,zakochaj się i klep biede

Gość gość
Tu nie chodzi o jego wiek, a o sposób w jaki mnie potraktował.

Gość gość
nie takie rzeczy w rzyciu Cie spotkają,uwiez mi

okazał brak szacunku .. Gdy kobieta ma ochotę to sama daje to do zrozumienia . Nie trzeba ją zachęcać kolczykami

Gość gość
Miłość i ciało nie są na sprzedaż.

Gość gość
Dokładnie. Okazał mi brak szacunku i potraktował tak jak bym była prostytutką, a nie że mnie lubi i chciałby czegoś więcej.

Gość gość
poprzednik ma racje,suka nie da pies nie ruszy

Gość gość
sama mowilas ze zapracowany,wiec pojechal na skroty

Gość gość
Ale czy to, że jest zapracowany usprawiedliwia go, że źle mnie potraktował?

Gość gość
nie,nie usprawiedliwia,wiesz co nie piszesz ze jest dla Ciebie zly,nie piszesz ze jest be,wiec pomyslalem ze maze się dogadacie,a taka ruznica wieku to niewiele znaczy jeśli się ludzie kochają,znam to z zycia,a zapomialem napisac,dobrze się zachowalas,teraz będzie się mosial bardziej starac o Ciebie a Ty w skowronkach będziesz,zreszta już jestes