Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

współlokatorzy demolują chate studenci

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem studentem, wynajmuje pokój. Obok w pokoju też są studenci. Jedt jeden kibel, który oni demolują i kradną papier toaletowy, mydło, pasty do zębów, szampony, a nawet raz wykręcili żarówke bo oni u siebie potłukli podczas imprezy i także jak był melanż u nich to zarzygali kibel i 2 osoby z tej imprezy leżały w wannie pod lecącą wodą i rzygali cali nawaleni. Do mnie nawet próbowali wejść, ale ja nie wychodziłem i musiałem so butelki sikać. Czasami przychodzą oni w trójke do mnie posiedzieć, bo u nich syf jest w pokoju. Ja nie chce ich, ale sie wpraszają. Ciągle chcą kase pożyczać, albo jedzenie. Pomocy.

Gość gość
powiadomic wlasciciela

Gość gość
wstydze sie troche

Gość gość
yy wyprowadz sie ?

Gość gość1000
ja bym sie wyprowadził gdybym nie mógł znieść współlokatorów, bardzo dużo jest pokojów do wynajęcia w całkiem przystepnej cenie, oczywiście nie wiadomo jak bedzie w innym miejscu ale chyba lepiej zaryzykować niż siedzieć z hołotą:o

Gość gość
Powiadom właściciela, bo jak się zorientuje to kaucje stracą nie tylko oni, Ty też. Chcesz dopłacić do ich dewastacji?

Gość gość
nie chcę kaucji stracić, a oni mają to gdzieś chyba, bo mają swój pokój zdemolowany :o

Gość gość
$$$$$$$$$$$