Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateooo

Podrywają moją dziewczynę

Polecane posty

Gość mateooo

MAEteoo Hej. Słuchajcie mam taki problem z dziewczyną ona ma 19 lat jestem z nią trzy lata mnie bardzo denerwuje to jak inni chcą z nią tańczyć po prostu nie lubię bo od tego się wszystko zaczyna byłem na imprezie taki chłopak chciał ją do tańca ona powiedziała nie on próbował ją obciąć i pociągnąc do siebie ja sie odwróciłem i powiedziałem ej koles ona jest ze mną a on zaczał się sapać chciałem mu walnąć ale ona mnie odciągneła. I na drugi dzień z nim rozmawiała jak by nigdy nic to jej taki znajomy chodzą na studia razem albo się uśmiecha do innych ja sie w****i.m na to co ja mam robić pomóżcie mi proszę. Jak ona powinna się zachować????????????

Gość gość
i bardzo dobrze ze z nim rozmawiala, co ty se myslisz ze ona jest twoja wlasnościa?

Gość mateooo
no ale co może ją obejmować?

Gość mateooo
???

Gość mateooo
I dlaczego dobrze że z nim rozmawiała uzasadnij swoją odpowiedz

Gość gość
trzeba było sobie przecietna dziewczyne poszukac :D masz atrakcyjna to teraz sie męcz :D

Gość mateooo
k***a właśnie mam ten problem to co mam wszystkich po ryju walić ?

Gość mateooo
ale jak ona powinna zareagować ????

Gość gość
znajdz sobie kolege, nikt nie bedzie ci go podrywal

Gość mateooo
żal naprawde nikt nie chce pomóc tylko dokuczać ludzie normalni powinni korzystać z forum którzy chcą pomóc a nie jakieś głupoty pisać lecz się

Gość gość
Możecie mówić co chcecie, ale autor tematu ma racje. Gdyby to facet tańczył w klubie z jakąś inną laską to od swojej dziewczyny już by dawno po pysku dostał, ale jak laska tańczy z innym to jest ok? No dajcie spokój!

Gość gość
:-) Jejku jak fajnie :-) Wiesz mam już sporo lat i mogłabym być Twoją mamą. 1 _Nie nie może obejmować Twojej dziewczyny i jej ciągnąć na parkiet- jeżeli ona wcześniej odmówiła. Dobrze zareagowałeś, zwracając mu uwagę, że jesteście razem, ale pamiętaj żeby robić to STANOWCZO ale bez AGRESJI, bez bójek, bo to bez sensu. Jeżeli jest atrakcyjna i lubiana to takie sytuacje będą się powtarzały, reaguj podobnie. 2 dziewczyna oczywiście ma prawo z chłopakiem tym samym czy innym rozmawiać, bo to jej własna wola i juz, a Ty też możesz przejśc nad tym do porządku dziennego i sie np z tym jej kolegą przywitać, lepiej ludzi zjednywać sobie niż zyskiwać wrogów,

Gość mateooo
Zgadzam się z tym dokładnie niestety feminizm rządzi ale jak zadziałać żeby tak nie było

Gość mateooo
Ja zareagowałem barzo spokojnie on wyskakiwał z bójki a nie można sobie dawać żeby ktoś mi k***a na głowę wszedł

Gość gość
Wdaje mi się, że Ona dobrze zareagowała, nie chciała z nim tańczyć, on nalegał, Ty wkroczyłeś do akcji ( B. dobrze) ale zrobiło sie agresywnie- Ona Cię odciągnęła(B. Dobrze) Na następny dzień z kolegą rozmawiała, a to nic złego przecież Więc chyba wszystko jest ok.

Gość Juliuszek_20
nic nie zdzialasz, bedzie chcial to sie pusci a napewno to zrobi jak jestes jej pierwszym, kazda z czasem sie pusci bo bedzie chciala sprobowac jak to jest z innym, a ty tam k***o na gorze skoro moglabys byc mamą to po h*j sie wypowiadasz?

Gość mateooo
ale ja miałem z nim problem a ona poszła sobie z nim gadać jakby nigdy nic ?? Normalne?

Gość gość
Ale to w sumie w czym masz problem, w tym, że rozmawiała z nim na 2 dzień, bo mi się wydaje, że to Cie najbardziej gryzie

Gość mateooo
tak właśnie już pisałem ja miałem z nim problem byłem w****iony godzinę na tej imprezie a ona jak nigdy nic gada z nim

Gość gość
Juliuszek gówniarzu :-) Z racji doświadczenia, bo autor prosił o wyrażenie zdania i poradę- wiesz co to?

Gość mateooo
jestem ogólnie B.zazdrosny o nią

Gość gość
Wiesz może poszła załagodzić sytuację, młode dziewczyny często chcą wszystkich na siłę godzić. a rozmawiałeś z Nią na ten temat ? Spytałeś się o czym z nim rozmawiała?

Gość Juliuszek_20
zaznaczasz ze moglabys byc matka i to w pierwszym zdaniu, jakbys myslal ze beda cie tu witac oklaskami, a tak naprawde gowno nas to obchodzi ze jestes stara dupa

Gość mateooo
Tak to była krótka rozmowa zapytałła się czy ma rozmienić kase a on coś tam się jej pytał czy dużo osób było na wykladzie ona dokładnie wie że nie pogodzi mnie z nim i tego nie próbowała robić.

Gość gość
Zazdrość jest złym doradca, i świadczy o braku pewności siebie w związku, więcej psuje i niszczy niż daje. Popracuj nad tym. Wiesz bo skoro Ona jest z Tobą i to już 3 lata, tzn, że Cię kocha i CHCE być właśnie z Tobą.Więcej wiary w siebie i będzie lepiej

Gość mateooo
Powiem jeszcze tak wczoraj z nią rozmawiałem i lubię np jakmnie podnieca mówiąć coś do mnie typu że ona z innym i w pewnym momenciepowiedziała mi że chchiała by trójkącik za ją podpuszczałem i mówię a może z tym chłopakiem co na imprezie a ona ok chetnie

Gość gość
jak rozmieniała pieniądze i krótko rozmawiali to nie ma żadnego problemu przynajmniej z Nią. Ona dobrze postąpiła, myślę ze względem Ciebie jest Ok. Musisz troszkę wyluzować z tą zazdrością

Gość mateooo
No ale nie potrafię zrozumieć tego że ja chciałem go z*****ć a ona z nim gada

Gość gość
To są takie gierki słowne, jedno podpuszcza drugie, Ty ją Ona Ciebie, jest fajnie, robi sie cieplej. Ty specjalnie zapytałeś o niego Ona specjalnie odpowiedziała, że ok. Tylko, że przy takich zabawach można zranić czyjeś uczucia i potem trochę przykro sie robi. Nieprawda? I po co?