Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateooo

Podrywają moją dziewczynę

Polecane posty

Gość mateooo
nie ona nie powiedziała tego specjalnie tylko z pewnością siebie mi to powiedziała

Gość mateooo
dzis sie z nią spotkam jaką rozmowę mam z nią przeprowadzić ?

Gość gość
Mateoo. Ale to Ona ma udawać ze nie zna tych z którymi Ty masz miałeś albo będziesz miał ścięcie? Dorośli już jesteście, a nie dzieci w przedszkolu!!! "ja jej -jego nie lubie to ty tez się nie odzywaj" To są zagrywki dzieciaków

Gość mateooo
Gdyby była taka sytuacja to ja musialbym się nie odzywać

Gość gość
No pewnie że z pewnością powiedziała, takie są zabawy erotyczne. A Ty jeżeli nie chcesz się narażać na takie odpowiedzi, to nie zadawaj takich pytan Powiedz jej , że ją strasznie kochasz i dlatego jesteś zazdrosny, spytaj sie czy jej to nie przeszkadza, że tak za nią szalejesz.myślę, ze będzie przeszczęsliwa. Do tamtej sytuacji nie wracaj, bo nie jest tego warta moim zdaniem, chyba, że bardzo Cię to męczy, to po prostu powiedz, że Cię to zabolało, że rozmawiała z chłopakiem, z którym o mało sie nie pobiłeś i już

Gość mateooo
Dzięki widze że są na tym forum jeszcze mądrzy ludzie

Gość gość
Mateoo muszę uciekać, powodzenia Ci życzę i nerwów ze stali.Pozdrawiam

Gość mateooo
Ale nie chce jej do końca wyznawać tak tej miłosći bo kobieta nie musi byc pewna o swojego faceta a jak ja jej tak powiem to może to wykorzystać i bedzie robic to byc moze dalej jak ja tak szaleję za nia chce żeby ona za mną tak bardzo szalała co zrobić

Gość mateooo
Dzięki tez pozdrawiam

Gość mateooo
Proszę o dalsze porady i odpowiedzi

Gość gość
:-) Bądz sobą- Przecież Ona jest z Tobą 3 lata!!!!!!!!!!!! Jestem kobietą i nigdy nie byłam z kimś tak długo jeżeli bym tej osoby nie kochała, tym bardziej jeżeli jest atrakcyjna. A tak wynika z postu. a nie ma nic złego w mówieniu o uczuciach, trzeba tylko do tego dojrzeć. a Teraz już na prawde uciekam, zajrzę wieczorem.

Gość gość
gosciu nie mozesz rozkazywac lasce zeby z kims nie rozmawiala bo akurat chciales my za**bac. to jej kumpel ze szkoly/studiow czy innych kursow i ona z nim bedzie rozmawiac podoba ci sie to czy nie. kobieta to nie wlasnosc, ma swoich znajomych, swoje poglady, niekoniecznie zbiezne z twoimi. ma swoje wybory, decyzje, swiatopoglad. dalej pokazuj zazdrosc to cie w d**e kopnie. szanuj sie koles, nie naciskaj, i przede wszystkim nie kaz sie spowiadac z kazdej mysli i decyzji. a ze podrywaja to inna sprawa bo jak jest atrakcyjna to nie tylko dla ciebie ale i dla innych. zaakceptuj to ze sie podoba. jak bedzie sie skarzyc ze ma streczyciela z tego powodu to wtedy wal po mordzie, a nie tak ze na zapas. i nie zachowuj sie jak pies, nie musisz przy niej warowac. sama sie upilnuje jesli cie kocha. tyle. powodzenia i wiecej dystansu.

Gość gość
acha i nie ma nic zlego w wyznaniu konus milosci. widze ze nie jestes zbyt pewny siebie i boisz sie ze ona Twoje uczucie wykorzysta. niepotrzebnie. pamietaj ze znasz swoja wartosc jako mezczyzna ;) jak to sie mowi tego kwiatu jest pol swiatu ( a 3/4 ch**a warte )

Gość gość
no ok dzięki za odpowiedzi i za pomoc tylko teraz będe próbował być pewnym siebie naprawdę dziękki wielkie. Teraz wziołem się za siłownie i zaczynam siebie dowartościowywać i mam nadzieje że to mi pomoże lecz zazrosy jestem niestety :(

ale ty jesteś słodki, normalnie nic tylko ubrać cię w kubraczek w kratkę jak małego ratlerka i nosić w torebce. :) Tak, rzucaj się na jej znajomych, traktuj ją jak przedmiot i w żadnym wypadku nie mów, że ją kochasz. Dobrze się to skończy ;)

Gość gość
.......

Gość gość
jestes penwie jakims łysym frajerem, blokersem, rapowcem, widać, że nie potrafisz pisac po polsku, nie dziwie sie twojej dziewczynie ze sie puszcza ehhe

Gość Łukasz777
nie jestem łysy i nie obrazaj mnie cwelu idz r****c sowja starą

Gość Łukasz777
Za pewne ty nie mam panny bo r***asz starą i nie masz problemów haha cwelll

Gość gość
no mowiłam hehe słoma z butow ci wystaje blokersie walony, gimbusie, idz lekcje odrobić :D