Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj wygonilam córke do kąt za zasluzoną kare i nie chce wyjsc z niego Co rob

Polecane posty

Gość ktokolwiewidzialktokolwiekwie
bardzo dobrze wychowane dzieci swego czasu wrzucily dla zabawy koledze LSD do herbaty omal sie nie przyjechal na tamten swiat i wiesz co? zaden dobrze wychowujacy rodzic nie chcial wierzyc ze to zrobilo JEGO dziecko

Gość autoorkaaaa3xxx
ktokolwiewidzialktokolwiekwie a ten twój wpis nie był chyba do mnie ,a do kogos innego tak? to o czym piszesz to nie ma odniesienia do moich postów, no chyba ze do innych wypowiadających się

Gość gość
to ty nie znasz własnego dziecka , bo nie ma takiego czegoś jak charakter mix raz mamy raz taty . Dziecko ma swój charakter a jego fochy są wynikiem zaniedbań wychowawczych

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] jak dbasz tak masz Może i na twoje dziec*****kutkowało ale to nie znaczy,że na wszystkie poskutkuje.Więc pytam co wtedy? X poskutkuje na każde! Potrzeba TYLKO konsekwencji!

16:30 pokaż mi dziecko,które nigdy w życiu nie miało focha.Nie ma takiego.I ty też z całą pewnością nie należałaś do takich dzieci.Idąc tym tropem mam rozumieć,że wszyscy rodzice wychowawczo zaniedbują swoje dzieci z twoimi rodzicami włącznie.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] jak dbasz tak masz 16:32 żal mi twoich dzieci.To tyle w temacie. X nie musi ci być ich żal ;) Kar nie mają, bo nie robią durnot ;) taką karę wystarczy zastosować góra 5 razy jak dziecko jest małe i szybciutko się wtedy uczy co wolno a czego nie ;) Prędzej ja współczuję Twoim bo pewnie brak im ogłady :))

Po pierwsze mam jedno dziecko bo nie upadłam na głowę tak jak ty że by wpieprzyć się w kierat z bandą dzieciarów tak jak ty.Nie dziwię się,że nie możesz ich ogarnąć i musisz ich karać.Ja nie mam takiego problemu:D

Gość gość
pewnie ze fochy malej księżniczki są wynikiem zaniedbań, gdyby od razu reagowali na takie bunty to by nie było fochów

Gość gość
p******e faszystki bez wykształcenia biorą się za komunistyczne wychowywanie dzieci które nabyły od swoich matek sprzątaczek masakra

Gość gość
z powodu focha dziecku autorka miałaby kazac kleczec na grochu i stać z rękami do góry? wam się z obozem tortur pomylilo

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] jak dbasz tak masz Po pierwsze mam jedno dziecko bo nie upadłam na głowę tak jak ty że by wpieprzyć się w kierat z bandą dzieciarów tak jak ty.Nie dziwię się,że nie możesz ich ogarnąć i musisz ich karać.Ja nie mam takiego problemusmiech.gif X Czytać umie? Chyba nie umie bo pieprzy jak potłuczona :D Naucz się czytać- napisałam, ze moje dziec**praktycznie nie są karane bo dbałam o ich wychowanie i umieją się zachowac ;) I nie mam bandy dzieci tylko 2 z 7letnią różnica wieku :) A głupia jesteś ty bo twoje dziecko kiedys zostanie samo- bez rodzeństwa.... jedynacy mają przerąbane :(

Głupia to jesteś ty bo stary musi z*********ć na dziesięć etatów żeby utrzymać dzieciary i ciebie :Dhahahahaaa Jedynacy mają przerąbane...gdzie to wyczytałaś w claudii?:D nie chce już mi się z tobą dyskutować bo odnoszę wrażenie,że jesteś trochę niedorozwinięta.Jeszcze raz współczucia dla twoich dzieci głoopia flądro.

Gość gość
wiekszość osób bez rodzeństwa tak mówi ;) ale ty egoistko tego nie pojmiesz- za mały móżdżek jak widac ;) I nie nazywaj moich dzieci dzieciorami, bo twój bekart do piet im nie dorasta ;)

Gość gość
wasza klasa mnie normalnie przytłacza mamusie czuć od was klasę jedna dzieciory druga bękart leczcie się obie bo jesteście siebie warte więc nie ma się o co kąsać i zostawcie te biedne dzieci w spokoju

Gość gość
gotowy opanuj się po co wyzywa jej dzieci od dzieciorów one obie są dobre zresztą tutaj to tylko żeby naubliżać i to dzieciom klasa wysoka

Gość gość
a może ją to bawi jak sobie ludzi po w*****a pewnie szczytuje tu przy tym mało tu onanistów nigdy nie wiesz kto jest z drugiej strony urok internetu

Gość gość
temat ciekawy, jako matka dwulatki, czytająca wszedzie ze w ogóle nie powinno się karac a jednoczesnie niraz juz bezradna wobe uporu dziecka - myślałam z sie czegos dowiem od doswiadczonych mam. Ale niestety, kobiety, które uzywaja takiego języka i okazuja taki brak szacunku dla odmiennych przekonan - nie moga byc dla mnie autorytetem... szkoda ze dla dzieci sa, bo brak szacunku to taka zmora teraz i jest okropnie zaraźliwy. Co ja bym chyba zrobiła? Podeszła do dziecka, powiedziała że już koniec kary i moze wyjsc - a widząc opor, powiedziałabym - ok, chcesz tu byc to badx, ale usiadź na kocyku przynajmniej zeby ci sie lepiej siedziało. Co do stania w kacie przodem do sciany.. kiedys widziałam jak koleżanka na siłe próbowała chłopca tak ustawic a on uciekał.. i w tej szamotanini niechcący uderzyła noskiem dziecka w sciane.. wcale nie jakos mocno i naprawde nie celowo... ale w tej sytuacji kazda mam przerwie próbe ukarania i zlituje sie nad dzieckiem, wiec z kary nici a jeszcze matka miala wyrzuty sumienia.

Gość gość
tak ale to są suki z kafee SUKIIIII

Gość gość
czym sie od nich róznisz uzywając wobec kobiety okreslenia suka?

Gość gość
nie znęcam się nad dziećmi nie wyzywam od bękartów i dzieciorów nie uważam żeby moje przekonanie było po prostu najlepsze nie jestem suką i już a one są SUKAMI

Gość gość
"nie uważam żeby moje przekonanie było po prostu najlepsze" serio? :) wiec skad tak silna reakcja za zachownie innych?

Gość gość
ja po prostu nie ubliżam i nie znęcam się nad dziećmi ale wy się dogadacie więc powodzenia

Gość gość
Autorko młoda już odpuściła czy nadal okupuje kąt? -TEZ jestem ciekawa, ona nawet nie wie jaką burze rozpetała

Gość autoorkaaaa3xxx
Dopiero przed 17 wyszła z korytarza z muchami w nosie traktując wszystkich jak byliby niewidzialni, ale jak miała interes napompowania piłki to od razu przymilić się przybiegła z ruzelkowatymi oczkami, a następnie z nów domownicy widmo. Mały cwaniak rośnie, jak ma interes to do rany przyłóż, jak nie to ma innych gdzies..przynajmniej dzisiaj tak ja cos kopnęło :)

Niezła jest:)większość dzieci to takie cwaniaczki:)pomyśl sobie,że te fochy to nic porównaniu z tymi jakie będzie miała za 10 lat:) wtedy zatęsknisz za jej leżeniem w kącie:)

Gość autoorkaaaa3xxx
ja wiem o czym piszesz, mam dzieci nastoletnie także, tez czasami miewają swoje odpaly, tak ze aż ja sama czuje się jak torpeda,zapalnik momentami iskrzy ,mało co nie raz jak wystrzale z chaty to prawie ścianę wybije nie wyrabiając w drzwi :p