Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnka91

Lity

Polecane posty

Gość gościnka91

Czaje się żeby kupić lity tylko nie wiem który kolor wybrać czarne czy czerwone, i jesli ktos ma z allegro tansze niech sie wypowie czy warto je kupic

Gość gościnka91
Haloo czy ktoś mi pomoże? ;)

Gość goscica
Mam te klasyczne czarne z brazowym obcasem, kupilam rok temu na all za 88zl i zyja i maja sie dobrze ;) wygladaja tak samo jak w dniu zakupu ale nie chodzilam w nich czesto. Wydaja sie byc dobrej jakosci. Jedyna ich wada na poczatku byla taka, ze maja uniesiony troche czubek do gory i nie jest to w pelni wygodne jak sie wsadzi stope do buta, ale to kwestia przyzwyczajenia. Wiec ja polecam.

Gość goscica
a co do koloru to zdecydowanie czarne. One same w sobie sa juz ku*ewskie ;) a jak jeszcze beda czerwone to juz bedzie to przesada. Przerost formy nad trescia.

Gość gościnka91
dzięki goscica za radę. A wszedzie czytam że są mega wygodne. gość nie stać mnie na buty za 800zł oczywiscie mogę znależc takie tansze ale jednak lity bardziej mi sie podobaja, mimo wszystko dzieki za propozycje.

Gość gość
niby są wygodne, ale ja po całym dniu noszenia ich zawsze mam odciski na tej części stopy za palcami :O ale zawsze mam tak od butów z platformami

Gość gość
Czare sa juz poprostu nudne... nie warto zainwestowac w cos ciekawszego??? np. glamstorm.com/pl/ubrania/detale/id/4682 ??? Ja bym wolala cos takiego zdecydowanie, teraz co druga laska chodzi w czarnych litach...