Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati9311

co o nim powiecie

Polecane posty

Gość pati9311

Poznałam chłopaka, co o nim powiecie dziewczyny? Ponad 1,9 m wzrostu, bardzo szczupły ale ma szerokie barki i klatke, i mimo, że jest szczupły każdy przy nim wygląda skromnie fizycznie :) ogolona glowa na kilka mm, niebieskie oczy, ładna twarz. Nosi czarne proste okulary ze szłami które ciemnieją na zewnątrz :) Nosi się głównie w eleganckich koszulach, ciemnych sweterkach, ciemnych jeansach, sportowych butach. Zawsze nosi też srebrny zegarek. Lubi stonowane kolory. Nie widziałam go nigdy w jaskrawych kolorach, dresie ani bluzie. Zawsze czuję od niego fajny zapach jakiś perfum, kiedyś go zapytam jakich używa :p Wygląda poważnie, uśmiecha sie nieśmiało, to tylko pozory jest bardzo wesoły i wciąż żartuje, a w jego oczach widac tę radość :) jest towarzyski ale do nieznajomych trzyma dystans. sprawia wrażenie, że zna sie na wszystkim, można z nim porozmawiać na dowolny temat co mi bardzo imponuje. Właśnie jest na ostatnim roku studiów, niedługo będzie inżynierem, ma też niezłą pracę i własne kilkuletnie auto na które zbierał dosyć długo. Nie jest bogaty, ale na biednego nie wygląda :p Pisze Wam to wszystko o nim bo tak bardzo siedzi mi w głowie, że sama się dziwię. Kobiety go uwielbiają, nie wiem czy kogoś ma :( oceńcie czy warto dać mu sygnał żeby sie starał :p

Gość gość
On sam oceni czy warto się starać o ciebie:) I wtedy być może zadziała.:)

Gość gość
chłopak wygląda na fajnego ale przeciętnego faceta

Gość gość
przydałoby sie zdjęcie

Gość pati9311
zdjęcia nie bedzie świat jest za mały :-P

Gość gość
Starać to się ty będziesz o niego.

Gość gość
fajny chłopak, ma swój styl, jest inteligentny więc bedziesz czekac to ci go ukradną