Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghifehbcubvrrhh

zatoki

Polecane posty

Gość ghifehbcubvrrhh

witam. pisze poniewaz.nie.wiem co juz mam robic. Otoz od srody przyjmuje antybiotyk, nie czuje sie jeszcze rewelacyjnie. jestem slaba nie mam apetytu. Pani doktor.stwierdzila ze osluchowo nie jestem czyst, gardlo czerwone, i co najgorsze.zapalenie.zatok. Przechodzilam juz zapalenie zatok dokladnie w pazdzirniku na poczatku miesiacs. boli mnie nadal mocno glowa katat nadal mam i wypluwam lekko zolta wydzieline. co mam robic.czy mi to przejdzie czy antybiotyk sie.nie.nadaje????

Gość gość
Ciezko powiedziec, u mnie antyb. nie zawsze dzialal. Jestem zatokowa dosyc czesto. Bralas sinupret? Ziolowy lek na zatoki, mnie pomogl bardziej niz antyb. Przy zatokach, czesto, jak tylko moge podgrzewam na patelni sol gruboziarnista przesypuje do woreczka uszytego z recznika i przykladam do czola, nosa, pod oczy ( na zatoki), uwazam aby sie nie poparzyc i za chwile wydzielina splywa. Mozesz to robic tak czesto jak ci czas pozwala. Zatoki niezle sie oczyszczaja wtedy. Pozdrawiam

Gość tomek

Ostatnio kupiłem w Niemczech dla spróbowania mini inhalator Clip i mocno mnie zaskoczył, że jak na tak niską cenę rzeczywiście sprzęt tak dobrze daje radę w walce o udrożnienie dróg oddechowych. Myślę, że warto na niego zwrócić uwagę.