Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala121juyny

POMOCY sprawy KOBIECE

Polecane posty

Gość Ala121juyny

Witam, mam dosyć nietypowy problem, ponieważ nie mam miesiączki od przeszło dwóch tygodni, wcześniej doszło do zbliżenia, natomiast facet kończył na zewnątrz, do tego przy zabezpieczeniu kondoma... Więc jest pewien, że nic się nie dostało. Krótki czas później miałam pewną dziwną infekcje, plamienia, swędzenie oraz ból miejsc intymnych, strasznie to przeżywałam, używałam żel iladian (na infekcje grzybiczne, świąd) który idealnie pomógł mi lecz na jego kupno zdecydowałam się zbyt późno, ponieważ męczyłam się tydzień z tym wszystkim. Teraz mijają 2 tygodnie kiedy powinnam dostać miesiączkę, a tu ani śladu, objaw, typu ból podbrzusza, piersi, zmiany na twarzy - nie mam pojęcia co to oznacza. Zapisze się do lekarza, jednak na przyjęcie będę czekać zapewne około 3-tygodni, a to, co się dzieje aktualnie przeraża mnie. Może orintujecie się, co to może oznaczać? Dziękuje za pomoc.

Gość gość
Oj nie mam pojęcia :( zostaje jedynie wizyta u lekarza .

Gość gość
może po prostu spóźnia ci się z powodu stresu, ja miałam kiedyś cykle 27-28 dniowe, potem miałam przerwę 40 dniową i potem cykle 33 dniowe już od paru lat. A ile masz lat? Może hormony jezscze ci się nie ustabilizowały?

Gość Ala121juyny
Zastanawiam się czy aby na pewno to nie jest ciąża, jednak biorąc cała sytuację pod uwagę i myśląc logicznie i racjonalnie jest to niemożliwe, byłby to cud... natomiast teraz każda myśl przechodzi mi przez głowę... Mam 21 lat, ostatnio, miesiączki dosyć regularne miewałam tak 30/31 dzień, a teraz mijają aż 14 dni..