Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćGość

Ból kręgosłupa

Polecane posty

Gość gość
Co tu sie dzieje,kto tu tak obraza i ile ma w sobie jadu i agresji,nie mozna normalnie rozmawiac,hmmm

Gość gość
kolejny kr3tyn, taki sam ja ta popi3rdolona co to chce autyzm dietą 'leczyć'... skąd się takie tr0le biorą? :/

Gość gość
normalnie można rozmawiać z normalnymi ludźmi a nie z tr0lami piszącymi o diecie przy zwyrodnieniu kości...

Gość gość
trudno normalnie rozmawiać z ignorantami... szkoda, ze homeopatii i plasterków odtruwających nie zaprononowałeś

Gość gość
No i jak zwykle na kafe: był ciekawy i merytoryczny temat, przydatny, ale się wchrzanił jeden porąbaniec i wszystko poszło się kochać... :/

Gość gość
Ciekawy jest to temat,ale o jakim porabancu tu mowa???Bo to juz jest ocena,a jak wiemy ocena odbywa sie poprzez własny pryzmat.

Gość gość
w kazdym topiku sie udziela z dietami nano srebro soda wilkakora z tym swoim pseudo naturalnym leczeniem!Koles odleciał zupełnie

Gość gość
a co Ty mozesz wiedziec na te teamty???mówiac ze ktos odleciał, sam pewnie odleciałes i nawet o tym nie wiesz

Gość gość
A jak sie udziela w jakims topiku,to widocznie ma cos konkretnego do powiedzenia,a nie tak jak Ty,pewnie zazdroscisz

Gość gość
Jak bredzenie od rzeczy nazywasz konkretami to nie mamy o czym rozmawiać...

Gość gość
Ale Ty nie oceniaj ,bo nie masz o tym zielonego pojecia,dla Ciebie jest to bredzenie a dla mnie Twoje gadki sa bredzeniem i tyle,wiec milcz

Gość gość
Nie mam pojęcia? A to ciekawe, bo poszukałam na pubmedzie jakichkolwiek badań wskazujących na to, że dyskopatię można wyleczyć dietą i akupunkturą, i nie znalazłam NICZEGO. Moze źle szukałam i takie badania jednak są? Prosze o linki w takim razie, zawsze chętnie pogłębiam wiedzę.

Gość gość
Co to znaczy szukałas na pubmedzie???trzeba szukac w zyciu,miec doswiadczenie i wiedze praktyczna a nie szukac na pubmedzie,Ty i pogłebianie wiedzy???najpierw trzeba miec jakakolwiek wiedze,aby móc ja pogłebiać,

Gość gość
Aha, czyli jak myślałam, konkretów nie ma. Czyli to co piszesz, to jednak bzdury. Dziękuję za potwierdzenie.

Gość gość
Ty to jak nie skłamiesz to sobie sama scenariusz napiszesz,a ja napisałem wyraznie i konkretnie,dla Ciebie to Ty sama chyba jestes jedna wielka bzdura

Gość gość
Cały ten twój bełkot zgłosiłam do usunięcia w wątku porządkowym. Dobranoc.

Gość gość
Wypraszam sobie i nie zycze sobie takich tekstów,Bełkoczesz to Ty,niestety,ja powtórze co mam do powiedzenia mozesz sobie zgłaszac

Gość gość
Tez poszłas do skasowania,Twoje obrazanie i pisanie agresywne,nie moze miec miejsca,dobranoc

Gość GośćGość
Macie problemy... Po prostu nie zwracajcie uwagi. Spróbuję dostać to skierowanie na zdjęcie, a jak nie to sam se zrobie prywatnie. Służba zdrowia...prędzej zabije niż wyleczy.

Gość gość
Nikt nie bedzie robił niczego prywatnie,juz raz zostało zapłacone ubezpieczenie,wiec płacić dwa razy??

Gość ggghgg
no jak chce sie szybko i na juz to tylko prywatnie, co do placenia... jasne,ze placimy i co z tego...wole 2x zapalcic niz czekac w kolejce i tyle

Gość gość
no nie, schizofrenik swoim bełokotem zaatakował wszystkie topiki dieta leczy wszystko.

W ciazy przytylam 25 kg pokrzysilo mi kregoslup i bolalo mnie prawe kolano malo tego rwa kulszowa tez mnie dopadla po urodzeniu zaczelam chodzic na profesjonalne masarze ktore gowno po pomagaly zblizalo sis lato mialam jdchac z rodzina nad baltyk ale wstydzilam sie wyjsc na plaze poniewaz dodatkowo prawe biodro mialam bardziej wysuniete w bok niz prawe i z Jedno ramie bylo nizej od drugiego ktos mi polecil kregarza pojechalam 2 razy i wszystko wrocilo do normy.

Sorry za byki pisze ze smartphone dodam jeszcze ze po drugiej ciazy znow mnie to spotkalo kregarz powiedzial ze mam taka figure ze od dzwigania bedzie mnie tak wykrzywialo dodatkowo nosze pas na wzmocnienie miesni brzucha troche lepiej jest....

Gość gość
01.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dieta leczy wszystko???o to pewnie jakis dietetyk,Jest zasada co jesz tym jestes,moze dlatego leczy dieta

Gość gość
"Pisze ze smartphone", więc mogę mieć w d***e ortografię i interpunkcję? Żałosne usprawiedliwienie własnej ignorancji.

Gość gość
No to nie pisz ze smartphone i nie usprawiedliwiaj sie,ludzie sukcesu nigdy nie oceniaja,nigdy sie nie tłumacza,jak im cos nie odpowiada to staraja sie to zmienic

Gość GośćGość
Jeżeli ktoś ma się kłócić tutaj i nie ma nic sensownego do powiedzenia to dziękuje, wolałbym aby pisały osoby, które wnoszą coś do tematu wartościowego. Nie ma u mnie raczej żadnych przychodni prywatnych, więc po to pieprzone zdjęcie iść muszę na nfz. Powiem wprost u lekarza pierwszego kontaktu, że chcę skierowanie na zdjęcie kręgosłupa i tyle.

Gość gość
Mozesz sobie tak mówić,ale czy dostaniesz skierowanie???to juz inna sprawa,jest koniec roku lekarze oszczedzaja na kasie