Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukier słodowy

Dziewczyna po medycynie lub

Polecane posty

Gość cukier słodowy

prawie - nigdy więcej ktoś taki. Tak jak jej koleżanki - dramat, strasznie wielkie mniemanie o sobie. Jej rodzice podobni, bo kasy mają dużo. Takie osoby traktują innych jak jakiś plebs normalnie. W życiu bym się tego nie spodziewał! Ktoś zarabia 1500 zł to jest nikim dla takich. Bo jak niby można zarabiać takie grosze. Gówniary, wszystko od rodziców mają a nigdy nie pracowały nawet. W życiu nigdy mnie ktoś tak przedmiotowo nie potraktował.

Gość gość
nie przesadzaj, dała c***opalić, a teraz poszukaj innej

Gość olaaaaa22
co się stało?

Gość cukier słodowy
Przesadzam? Zobacz jak się zachowują lekarki w przychodni = święte krowy. Teraz do mnie dotarło dlaczego tak jest.

Gość cukier słodowy
Nic się nie stało - jak kończysz "jakieś mało ambitne studia" to jesteś gorszym gatunkiem człowieka. Taka moda teraz.

Gość gość
albo, jak nic nie kończysz. trudno wymagać miłości tam, gdzie jedno ma jakieś studia, a drugie z ledwością ukończyło podstawówkę..no chwileczkę :)

Gość olaaaaa22
no bez przesady. Autorze nie wszyscy tacy są. Powodzenia musisz trafić na kogoś normalnego :/

Gość gość
Te zimne suki, wolą kogoś ambitniejszego, wszystko.

Gość gość
z twojej wypowiedzi wnioskuje, iż rzeczywiście jesteś z plebsu

Gość gość
albo, jak nic nie kończysz. trudno wymagać miłości tam, gdzie jedno ma jakieś studia, a drugie z ledwością ukończyło podstawówkę..no chwileczkę Niech się suczki po lekarskim lub jakimkolwiek innym powodującym "wyżej sram niż d**ę mam" nie pchają do takich co pokończyli podstawówki lub inne.

Gość gość
Wolą - niech się nie pchają, no właśnie.

Gość gość
sam ją pchnąłeś, to się męcz!

Gość LubieIntelektualistow28
Jeżeli ktoś używa zwrotu "no normalnie" itp. powinien szukać osoby na swoim poziomie

Gość gość
"Ktoś zarabia 1500 zł to jest nikim dla takich. Bo jak niby można zarabiać takie grosze. Gówniary, wszystko od rodziców mają a nigdy nie pracowały nawet." Gdyby cię rodzice sponsorowali do 25 r. życia lub nawet dłużej też byś miał takie podejście :D Znajdziesz kogoś normalnego :) Takie ambitne niech się do "niższej" klasy nie pchają.

Gość LubieIntelektualistow
tak nizsza klase niech zostawią Tobie 🖐️

Gość gość
Jeżeli ktoś używa zwrotu "no normalnie" itp. powinien szukać osoby na swoim poziomie A gdzie taki zwrot został użyty? Można sobie szukać rożnych osób, wiele jest normalnych, jak ktoś od zawsze zadziera nosa to czego szuka u faceta z małymi zarobkami? C**ę niech trenują na ambitnych.

Gość gość
a pielęgniarka po studiach?

Gość gość
Czego szuka? Chce go wykorzystać i pokazać, gdzie jego miejsce!

Gość MARgharetttt
jak to mówią "nie dla psa kiełbasa" :D

Gość gość
tak nizsza klase niech zostawią Tobie Hah, ja akurat mam faceta z "wyższej", ale on jest normalny, ale gdyby miał mnie mieć za nie wiadomo co to bym się z nim pożegnała. Nie uważasz kogoś za równego sobie - nie pchaj się, nawet do seksu miej standardy.

Gość LubieIntelektualistow
w\na samym początku "Takie osoby traktują innych jak jakiś plebs normalnie."

Gość gość
albo: "Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść! :)

Gość gość
za wysokie progi jak na twoje nogi koles;odpusc sobie te laleczke

Gość cukier słodowy
Widzę że sporo zawiści w ludziach patrząc na niektóre wypowiedzi.

Gość gość
Ja jestem po prawie, mam dobry zawód i pracę, ale ciężko na to pracowałam, nigdy nie miałam wakacji, ani żadnych luksusowych rzeczy, bo rodzice nie mieli za co. Wszystkich traktuję tak samo, dla mnie każdy jest taki sam.

Gość gość
prawo może skończyć każdy. chodzi o to kto zrobi aplikacje, to jest coś.

Gość gość
Czego szuka? Chce go wykorzystać i pokazać, gdzie jego miejsce! Taka dziewczyna nie pokazuje klasy i wartości w takiej sytuacji. Te studia niepotrzebne jej skoro nadal słoma z butów wystaje i jest to zła osoba.

Gość cukier słodowy
Do kolegi po prawie: To są właśnie te wypowiedzi o których mówię. "Ciężko na to pracowałem żeby zarabiać tyle ile zarabiasz". I można to odwrócić: jak ktoś mało zarabia to był nieukiem - a to jest bzdura. Bo tak się składa że też się sporo uczyłem tylko to co robię jest bardzo słabo płatne. To jest esencja prawa i medycyny- bo oni się dużo uczą mają trudno i bla bla bla. Zobacz ile fizyk się musi uczyć a pracy to szybko nie znajdzie po studiach.

Gość gość
Ja jestem po prawie, mam dobry zawód i pracę, ale ciężko na to pracowałam, nigdy nie miałam wakacji, ani żadnych luksusowych rzeczy, bo rodzice nie mieli za co. Wszystkich traktuję tak samo, dla mnie każdy jest taki sam. Może ty tak, ale większości tutaj się w d****h poprzewracało. Panny z klasą i manierą, byle kogo zapraszają do łóżka :D żeby was tak ktoś wykorzystał, jeszcze bogatszy i bardziej wykształcony, nauczycie się pokory i ludzkich zachowań w mig :)

Gość gość
cukier słodowy - nie przeinaczaj. to nie zawiść, a wytłumaczenie "problemu", który masz. skoro sam pakujesz się nie wiadomo gdzie, to skąd później takie rozczarowanie?