Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukier słodowy

Dziewczyna po medycynie lub

Polecane posty

Gość cukier słodowy
Co to znaczy że pakuje się nie wiadomo gdzie? - dokonałaś właśnie klasyfikacji ludzi - na gorszych i lepszych. Widzicie jak to działa...

Gość gość
Mnie też to w*****a k***a mać, lekarze i prawnicy k***a mac

Gość MARgharetttt
No ale czego Ty oczekujesz ? że laska , która ma perspektywę zarabiać duże pieniądze chce łączyć przyszłość z kimś kto może dać od siebie o wiele mniej ? Zejdź na ziemię. A ludzie majętni często są nieuprzejmi ale kto im zabroni ? Mogą sobie na to pozwolić...

Gość gość
Oczywiście, że prawo może skończyć każdy. Skończyłam prawo i aplikację, pracuję w zawodzie, ale nikogo nie traktuję gorzej. Dla każdego mam dobre słowo. A jak przychodzę do pracy to z każdym porozmawiam.Ostatnio mi Pan z ochrony powiedział, że przynoszę słońce do pracy i jak mnie nie ma to nie ma tego czegoś. Szanuję innych, ale nie znoszę stereotypów.

Gość cukier słodowy
Widać jestem naiwny, bo dla mnie związek to partnerstwo a nie wymiana. Jak przyniosę do domu 10 000zł to mi da?. To chyba lepiej pieniądze zainwestować u prostytutki :D

Gość gość
Do kolegi po prawie: To są właśnie te wypowiedzi o których mówię. "Ciężko na to pracowałem żeby zarabiać tyle ile zarabiasz". I można to odwrócić: jak ktoś mało zarabia to był nieukiem - a to jest bzdura. Bo tak się składa że też się sporo uczyłem tylko to co robię jest bardzo słabo płatne. To jest esencja prawa i medycyny- bo oni się dużo uczą mają trudno i bla bla bla. Zobacz ile fizyk się musi uczyć a pracy to szybko nie znajdzie po studiach. Tak to właśnie jest. One mają zaplanowaną przyszłość i załatwioną pracę, dobrą posadę przez rodzinkę itp. lub którejś się poszczęści i mają się za "lepsze", ale nie wszystkie takie są. Wyjdź na miasto z nową, ładną zdobyczą, ta " ambitna" będzie sikać ze złości "jak on może, dlaczego inna, ładniejsza go chce??". A jak też będzie ambitna i wykształcona, z dobrego domu to koniec... pustak zostanie zdezorientowany. Tępe to jest po prostu i bez standardów. Rodzina z tradycjami lub trochę szczęcia kujona są tylko przykrywką takich pustych panienek.

Gość gość
Bo klasę mają Ci, którzy umieją się zachować i np panią sprzątającą traktować tak samo jak innych ludzi. Moja mama, która ma prawie 60 lat i skończyła dwa kierunki zawsze to powtarza. Prawdziwa klasa to nie kasa.

Gość LubieIntelektualistow
jak plebs normalnie noooo......

Gość gość
Ja też jestem naiwna, ale związek to tylko partnerstwo. Zresztą pieniądze są wspólne i nikt się nie powinien licytować kto zarabia lepiej.

Gość cukier słodowy
Potrafię się normalnie do każdego odnośić, tylko nie do tych panienek już, hehe :)

Gość gość
Lekarze to czesto chamy

Gość gość
A co z pielęgniarkami po studiach? Dlaczego traktuje się je gorzej niż po każdym innym kierunku? Nie rozumiem tego.

Gość gość
Chodzi o poziom intelektualny. Dla mnie też ma znaczenie z kim się spotykam. Nigdy nie spotkałabym się z facetem, który ma niższe ode mnie wykształcenie bo to poważny błąd i wstyd w moim środowisku. Moja koleżanka z takim się spotykała, i co ? Facet ani me ani be. Po prostu kopulant, ale to trochę za mało, żeby ze sobą być. Nie uważasz ?

Gość gość
cukier słodowy - nie przeinaczaj. to nie zawiść, a wytłumaczenie "problemu", który masz. skoro sam pakujesz się nie wiadomo gdzie, to skąd później takie rozczarowanie? Ok, po co one się pakują w niewiadomo co? Chyba lepiej dla nich spotykać się i wchodzić w związki z bogatymi, wykształconymi przystojniakami? Czego szukają u takich, o których mają złe zdanie? Czy to nie jest głupie? Żaden "lepszy" ich nie chce?

Gość cukier słodowy
Czyli każdy facet bez wykształcenia wyższego to tępak? :) Dobra, nawet bardzo. To by oznaczało że każdy po studiach to specjalista światowej sławy? :D

Gość gość
Chodzi o poziom intelektualny. Dla mnie też ma znaczenie z kim się spotykam. Nigdy nie spotkałabym się z facetem, który ma niższe ode mnie wykształcenie bo to poważny błąd i wstyd w moim środowisku. Moja koleżanka z takim się spotykała, i co ? Facet ani me ani be. Po prostu kopulant, ale to trochę za mało, żeby ze sobą być. Nie uważasz ? Ty przynajmniej masz jakieś zasady.

Gość cukier słodowy
Bo żaden ich nie chce....no to było błyskotliwe. Nie wpadłbym na to , może dlatego że jestem facetem i myślę innymi kategoriami :)

Marudzi, że potraktowała go stereotypowo (mało zarabia = nieudacznik), a sam powiela stereotypy (po prawie czy medycynie = paniusia).

Gość gość
Mnie też to w*****a k***a mać, lekarze i prawnicy k***a mac

Gość Sandy23
A dużo takich poznałeś? Nie wszystkie się tak zachowują.

Gość cukier słodowy
Fiku miku, wyrobiłem sobie zdanie na grupie osób. Czarę goryczy przelała dziewczynka z którą się spotykałem.

Gość cukier słodowy
Czep się kogoś innego i mnie nie obrażaj.

Gość gość
czy ktoś mi odpowie co sądzi o pielęgniarkach?

Gość gość
do autora: czegoś tu nie rozumiem. potraktowała Cię "przedmiotowo", zabolało, ale jednak myślisz o niej i nie możesz pogodzić się z myślą, że to ona Cię nie chce. założyłeś ten temat. pytam, w jakim celu ? chcesz się poużalać, czy powspominać te dobre chwile ? i na koniec - mnie zawsze mówiono, że nie jest ważne jak facet zaczyna, ale jak kończy. Ty o niej piszesz źle bo tak a nie inaczej Cię potraktowała. mężczyzna zaczyna się jednak tam, gdzie opinię o kobiecie z którą był, zachowa dla siebie.

Gość gość
Wychodzi na to ze i tak lepiej sie samemu leczyc. Zaliczylam 20 lekarzy, wydalam kila tysiecy i co? Nawet diagnozy nie postawili. Tylko hipotezy i masa badan.Takie diagnozy to sobie sama stawiam z internetem.

Gość gość
A najlepsze bylo, moj chlopak mial nadcisnienie 160, badania, prochy po ktorych gorzej sie czul. Zaden lekatz nie zaproponowal odchudzania. Mimo iz nie byl gruby to jak schudl to cisnienie mu zjechalo bez lekow do 120. Lepiej sie leczyc samemu, ruch, powietrze, dieta, milosc a oni tylko prochy ladowac potrafia.

Gość gość
Patrza na ciebie jak na kupe miesa, chemiczne labolatorium, a nie jak na czlowieka.