Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Jakiego dnia tygodnia się urodziliście

Polecane posty

piszę szybciej niż myślę;) A właściwie część mi się wykasowała i wyszło bez sensu. Poprawiam . * Czy to co napisane jest poniżej o waszym charakterze pokrywa się z prawdą?

Nie wiem z czym się to pokrywa, ale ja urodziłem się we wtorek i do tego w styczniu, co znaczy że mam prz​ejeb​ane. ;) :P :D

Gość gość
w niedzielę w sierpniu (lew)

Gość gość
Ja w czwartek.Wszystko się zgadza.

W linku jest opis dla urodzonych w każdym z siedmiu dni tygodnia. Ja urodziłam się w piątek, opis czytałam, ale mam pewne wątpliwości, czy to na pewno jest o mnie;)

Znamy się Nowy długo, ale słabo;), mimo to uważam, że ten opis "wtorkowych" pasuje do Ciebie jak ulał:P

Ja się nigdy nie nudzę Panu M. Organizuję wam zabawę andrzejkową. Striptiz będzie dopiero po 12tej, jak gimbusy usną(pijane pod stołami:O ) P.S. Dziś stawiają wszyscy urodzeni w sobotę:P

Jasne Nowy, biorąc pod uwagę moją siłę rażenia, mógłbyś po takim bliższym kontakcie ze mną mocno się rozchorować:)🖐️

jak to dobrze , ze stawiaja ci sobotni .....ja piątkowa dziołcha to się nie łapię na stawianie :P

Gość gość
niedziela, mówią ze ci co się urodzili w niedzielę to straszne lenie i chyba to prawda,no masakra nic mi sie nie chce

Gość gość
niedziela, mówią ze ci co się urodzili w niedzielę to straszne lenie i chyba to prawda,no masakra nic mi sie nie chce , teraz przeczytałam opis,nieprawda nic mi się nie udaje ostatnio nic mi nie wychodzi,pech za pechem, no może mam 3 cudownych dziec***ozatym nieudane małżeństwo

Dziś jestem dużo cudowniejsza. Cudownieję z wiekiem i doświadczeniem Panu Misiu, tylko Ty jesteś ślepy na moją cudowność.;)

czwartek ;) Zaskakująco dużo się zgadza. Tylko, że w związku potrafię być nieprzewidywalna bo takie wszystko uporządkowane mogłoby być nudne ;)

dark_ side, do tej pory się nie rozczarowałem, to znaczy tylko tyle, że "Twoja siła rażenia", energia, jest tu jednym z pozytywnych aspektów forum. Dla takich ludzi jak Ty warto tu zaglądać i budować coś z pomysłem dla własnej i cudzej przyjemności. :)

Nowy? Powiedz, obiecałeś księdzu, czy psychoterapeucie, że będziesz dla mnie miły? Nieważne i tak wiem, że to stan przejściowy. Może to i lepiej, przywykłam do "starego" Nowego;)

dark_ side, zmieniam się :) Za długo trwałem w jakimś toksycznym gó​wnie od, którego się uwolniłem. To nie ich zasługa. "Stary" Nowy powróci, bo jestem sku​rwiel​em, ale nie miej mi za złe, że trochę słodko podpierduję, tak też dla odmiany trzeba. ;)

Nie mam Ci za złe Nowy. Podobasz mi się taki nawet. Tfu, zaraz się rozkleję. My "piątkowi" ciągle płaczemy:O

To było tak dawno, że nie zachowały się żadne ustne, ani pisemne przekazy z dnia moich urodzin. Ludzie we wsi gadają tylko, że lato tego roku było bardzo gorące, bydło padało od zarazy a stonka zjadła wszystkie ziemniaki na polach. :-o

Niedziela, styczeń. Pasuje do mnie wszystko, co pozytywne :-) Wszystkie negatywne cechy oddałem Nowemu :-)