Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacorci

Jakie puzzle kupić mojej corci

Polecane posty

Gość mamacorci

Nie mam doświadczenia w układaniu puzzli bo nigdy tego nie robiłam, moja 10 letnia córka, u kuzynki ... połknęła bakcyla. Napisała wzruszający list (do świętego mikołaja) z tej strony naprezent com pl, prosząc o puzzle i okazało się ze jest tam tak duży wybór tych puzzli i to w dobrej cenie..że postanowiłam jej kupić te puzzelki..ale zgłupiałam wobec takiego wyboru. Słyszałam , że w zależności od obrazka są stopnie trudności..a nie chciałabym jej kupić puzzli których by nie potrafiła ułożyć i zniechęciła sie na starcie, albo były by za łatwe. no i jakie 500 czy 1000 czy 4000?

Gość rampampam
moja córka uwielbia konie, kiedyś jej kupiłam 500 elementów i męczyliśmy się :) z nimi chyba 3 miesiące, bo dużo było elementów z maścią konia i to wszystkie prawie takie same :) ale efekt super :) ponaklejaliśmy je na przycięta płytę pilśniową i powstał piękny obraz. teraz mam zamiar kupić 1000 elementów i widzę, że ceny w tym sklepie co podałaś są lepsze niż u producenta :) A moja rada? obojętnie jakie kupisz puzzle pamiętaj byś miała miejsce dla nich jakiś stolik, czy deskę, żeby mogły spokojnie "doczekać" ułożenia, i zapewniam Cię, że wszyscy domownicy się w to wciągną. Przynajmniej u mnie tak było hehe

Gość gość
mozna kupic dla dziecka 6+ i 10+ globus z puzli interaktywny świtna zabawa połaczona z nauką polecam

Gość gość
najpewniejsze są pejzaże np góry, rzeka, las od 500 do 1500 elementów te ostatnie da się ułożyć na stole polecam firmę ravensburger, bo są dobre jakościowo

Gość gość
kup puzzle ze zdjęciami parówek w koszyku to będzie dobry pomys ł. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość mamacorci
dzięki bardzo, tym, którzy odpowiedzieli po ludzku, a tym, którzy lubią się podszywać pod kogoś i wypisują głupoty moge tylko powiedzieć, że poziom inteligencji maja bliskie 0...współczuje.