Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościooowka

co myślicie o okularach kujonkach

Polecane posty

Gość gościooowka

wieśniackie czy fajne?

Gość gość
beznadziejne ale kocie ok

Gość gość
zależy jakie i jak się w nich wygląda. No i oczywiście, jeśli nie są to zerówki. Noszenie zerówek jest mega wieśniackie

Gość gość
Ja sobie właśnie takie kupiłam, bo już mi się tak straasznie znudziły te zwykłe, prostokątne okularki, które noszę od lat, że chciałam coś całkiem innego :P Nawet myślałam o takich kocich ale one niestety chyba mało komu pasują (a już mi na pewno) :D I też uważam, że noszenie zerówek to idiotyzm

Gość gość
ja mam przeciwsłoneczne kocie 2 pary są super no i wyglądam w nich :classic_cool:

Gość gość
ja wyglądałam jak idiotka, u mojego optyka wszystkie te kocie były jakieś takie wielkie i wyglądałam kretyńsko :P a w ogóle to tęsknię za okularami przeciwsłonecznymi! Z rozrzewnieniem wspominam tę wygodę kiedy słońce nie razi w oczy... 😴

Gość gość
pewnie za kilka lat przyjdzie moda na "lenonki" i wszystkie modnisie rzuca w kat swoje okulary kujona

Gość gość
a kto powiedział, że oprawki okularów to wybór do końca życia? :P Bez przesady, przecież to chyba normalne, że tak jak się zmienia fryzury to można zmienić oprawki? Oczywiście dla jednych dla innych rzadziej, bo to jednak wydatek dość spory ale jak kogoś stać to może mieć i 10 oprawek i sobie dopasowywać do strojów, coś w tym złego?

Gość gość
no tak, nawet oprawek okularów sobie modnych nie można nie kupić, bo zawsze się znajdą takie, co je boli doopa :D Żenada naprawdę, mnie nie obchodzi co kto nosi na nosie, mi się kujonki podobają i sobie sprawiłam jakiś czas temu a pewnie za jakiś czas mi się znudzą i sobie kupię inne, straszna zbrodnia, nie? :D

Gość gość
jako, że teraz są modne to raczej wszyscy są przyzwyczajeni do takich i w ogóle :P więc pewnie nikt nie uzna, że "oo jaka maszkara w obleśnych okularach"

Gość gość
Polecam ci sklep e-Okulary, którego specjalnością są okulary . Oferta uszeregowana jest tematycznie co ułatwia wybór, ceny dość konkurencyjne jak na internetowy rynek a realizacja zamówień nie przekracza dwudziestu czterech godzin. Często można trafić na atrakcyjne dla portfela promocje! Ofertę znajdziesz pod adresem www.eokulary.com.pl