Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imanny

Pytanie do osób w małżeństwach

Polecane posty

Gość Imanny

Ile mieliście lat, gdy poczuliście, że chcecie mieć męża/ żonę?

Gość gość
35 :P

Gość gość
wpadka i mus

Gość gość
po 7 latach, chcę nową żonę !

Gość Imanny
Pytam, bo mam 25 lat i ostatnio coraz częściej o tym myślę. To trochę do mnie niepodobne, zważywszy na to, że całe życie byłam typem chłopczycy - buntowniczki i zawsze wydawało mi się, że małżeństwo nie jest dla mnie.Tymczasem teraz to się zmieniło...

Gość gość
Miałam podobnie, bardzo byłam anty w ogóle do związku z kimś. A ostatnio się zaręczyłam :) sama się dziwię sobie :D Poczułam to w wieku ok. 29 lat. Zaczynają mi się włączać emocje, których wcześniej nie miałam, tuliłabym często zwierzęta i ludzi, nawet niemowlęta zaczęły mnie wzruszać, szok :D v Dodam, że miałam bardzo złe skojarzenia z powodu tego że źle się działo w mojej rodzinie. A w Twojej jak jest? Jak rodzice się traktują?

Gość gość
zawsze wiedzialam, ze bede miec kiedys meza, to naturalne ( wiec chyba od dziecinstwa)

Gość Immany
U mnie w domu tak średnio. Moi rodzice są źle dobraną parą i całe życie się ze sobą kłócą. Może stąd miałam długo uraz do związków.

Gość gość
Po slubie 6 lat a 10 jestesmy raz , i mam czasami takie przeblyski : "" w co ja sie #%$£ wpakowalam""

Gość gość
Immany U mnie w domu tak średnio. Moi rodzice są źle dobraną parą i całe życie się ze sobą kłócą. x Nie ma idealnych malżeństw. Jak pożyjesz kilkadziesiąt lat z własnym męzem, to też będziesz się z nim kłócić, gdy coś zrobi w domu na odpierdziel, zeby sobie meczyk pooglądać, albo przespaceruje się po świeżo umytej podłodze i śladów narobi. Jak się wam dziecko urodzi, to też będziesz się z nim kłócić, bo młody tatuś pampersa założy dziecku na głowę, a smoczek wsadzi do o***tu a gdy dziecko zacznie raczkować to nocnika nie umyje, kupy nie wywali tylko schowa do szafy i będzie dumny, ze tak świetnie poszła mu opieka nad dzieckiem, gdy ty byłaś poskarżyć się jego matce. :D:D:D

Gość gość
niewiele i dlatego teraz chce nowego męża

Gość gość
ok. 20 ale dopiero (niestety) po kilku latach to się spełniło

Gość gość
w wieku 19 lat się zaręczyłam a w wieku 20 lat już po slubie

Gość gość
a po co Ci to. Niepotrzebny problem. Rozwody i te sprawy!!!