Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wolny facet odmawia kobiecie

Polecane posty

Gość gość
dlaczego ta twoja kolezanka oprocz ubierania sie wyzywajaco nie pogada z nim wtedy bedzie wiedziec na czym stoi !

Gość gość
No ja wlasnie nie wiem co miedzy nimi zaszlo, a nie zapytam jej, bo nie jestesmy ze soba, az tak blisko. Wiem tylko, ze od jakiegos czasu dala sobie z nim spokoj

Gość gość
Facec****szcie, bo tez jestem ciekawa. Wlasnie wydaje mi sie ze dostalam kosza ;(

Gość gość
"Pijany Mariusz M. już nie żyje, a Kasia do dziś o tym nie wie". To dlaczego Jej nikt o tym nie powiedział?! Powinna wiedzieć!!!

Gość gość84
Nie czytałem poprzednim postów, przynajmniej odkąd zaczęły się głupoty. Ale trzeba sobie zadać jedno, podstawie pytanie: Dlaczego wolny facet miałby nie odmówić kobiecie? Przecież ona może go zwyczajnie nie interesować. Dokładnie tak samo, jak wolna kobieta może odmówić facetowi.

Gość gość
A jak ten facet jest babiarzem i lubi uwodzic panienki, to nie powinien odmawiac, a jednak odmowil, a dziewczyna szpetna nie jest

moze byl jakis problem, ja tez czasem odmawiam jak mi cos nie gra... :) i mowie prosto z mostu, nie bawie sie w brak czasu, brak kontaktu, po prostu mowie nie... :):P

Gość gość
Facetowi nie wypada odmawiać kobiecie seksu gdy tego chce nawet gdy jest żonaty. Gdyby prawiczek nie odmawiał seksu z powodu braku uczucia między nim a tą kobietą to dawno miałby seks za sobą.

Gość gość
ale jedyny problem to taki, że kobieta w waszych oczach jest szpetna i wtedy odmawiacie...

Gość gość
Ta kobieta naprawde nie jest szpetna, wrecz przeciwnie, wiec nie rozumiem. A facet jest wolnym babiarzem i wie ze sie podoba kobietom

Gość gość
a może jej śmierdzi s pipy?

Gość gość
Taaa prawiczek odmawia :-D :-D :-D ja p*****le :-D :-D :-D

Gość gość
aa jak facet nie jest babiarzem, a kobieta nie jest szpetna, to myślę, że też odmówi, bo ceni wolność, więc go zarywać nie będę, chociaż podoba mi się, a mi się mało kto podoba

bardziej bylbym sklonny uwierzyc ze wlasnie prawik odmawia niz konkretny facet, bo co taki zrobi jak mu dziewczyna powie - przelec mnie... :) a konkretny gosc zwykle ma jakis wazny powod dla ktorego tego nie robi, albo mniej wazny np po prostu mu sie nie chce... :D:P

Gość gość
nie chodzi o odmawianie seksu, tylko np. umówienia się randkę, kawę, piwo, jak zwał, tak zwał, i ja myślę, że jak mi normalny wolny facet odmówi, to znaczy, że uważa, ze jestem paszczurem

niekoniecznie, moze po prostu: 1. nie miec ochoty, 2. miec duzo pracy, 3. miec 15 innych kobiet, 4. byc umowiony na piwo z kumplem, 5. lub po prostu miec generalnie inne plany i wiele wiele innych kombinacji bazujacych na powyzszych... :p;)

gość nie chodzi o odmawianie seksu, tylko np. umówienia się randkę, kawę, piwo, jak zwał, tak zwał, i ja myślę, że jak mi normalny wolny facet odmówi, to znaczy, że uważa, ze jestem paszczurem x Niekoniecznie,może być zaskoczony propozycją.Również zależy od sytuacji,czy zna się daną osobę,czy to ktoś obcy.

Gość gość
ano własnie, a ja biedna usycham z tego zauroczenia, szpetna nie jestem, a on może poprostu nie miec ochoty mnie blizej poznać, dupa blada :(

Gość gość
Sytuacja o ktorej pisalam wyglada tak, ze oni pracuja obok siebie, nie ze soba tylko obok i widuja sie prawie codziennie. Jak jej odmawial to wiedzial, ze bedzie ja jeszcze widywac

w sumie to sprawa o nic, jakbyscie wy nigdy nie odmawialy... :) ludzie no, przeciez my nie musimy ciagle za wami latac... :P:P

Gość gość
Nie no tej sytuacji to nie rozumiem. Facet jest babiarzem r***a co popadnie. Trafia mu sie chetna, ladna laska a on ja splawia i wie ze bedzie jeszcze ja spotykal w pracy. Tos jak taki r****cz z nigo to moglby ja chociaz wziac na raz a nie splawiac od razu

Gość gość
Rozkapryszony r****cz :) hahaha, padam ze smiechu

Gość gość
a dziewczyna z kursu jezykowego to ktos zupełnie obcy?

Podstawowa zasada,której nigdy nie należy łamać,nie podawaj się facetowi na tacy.Jakkolwiek to brzmi,jeśli facet nie wychodzi z inicjatywą to znaczy,że on Tobie podoba się bardziej,niż Ty jemu.Zwykle to źle rokuje na przyszłość.

Gość gość
Ha, r****cze są czasem wbrew pozorom zadziwiająco wybredni. A co do tematu, jak najbardziej wolny facet może odmówić dziewczynie, nawet bardzo atrakcyjnej, z wielu powodów, o których pisali już inni; może nie mieć z nią wspólnych tematów, może ona nie jest w jego typie, może wyczuwać np, że ona liczy na coś poważnego a on na coś bez zobowiązań albo na odwrót. Ilu ludzi tyle poglądów i wiele czynników wpływa na to, że facet odmawia spotkania. A zrobić to może też w różny sposób, jak jest grzeczny powie coś w stylu że chce teraz pobyć sam, że teraz nie ma czasu na randki albo po prostu zbywa kilka razy w sposób raczej ewidentny, choć nie zawsze chamski.