Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

15 tabletek w dzie艅 okresu kto tak ma

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
01.12.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 jedna kolezanka mog艂a miec tak a inna kolezanka bedzie mia艂a inaczej,kazdy jest inny jedyny niepowtarzalny

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak ty jestes taka m膮dra i medycyna to taki bana艂, to powiedz Autorce, co jej dolega, a nie pierdo艂y wypisujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
Cz艂owiek funkcjonuje jako ca艂osc i jak juz leczyc to trzeba ca艂o艣膰 brac pod uwage a nie wycinkami,bo te wycinki razem wspo艂pracuja,proste az za bardzo zeby to zrozumiec ......................................... Zatem wszelkie specjalizacje to chory wymys艂 jakie艣 niedouczonej bandy. Wszyscy powinni by膰 od wszystkiego. Lekarz domowy powinien i w oko zajrze膰, i w macic臋 wziernikiem. Co za g艂upoty kto艣 pisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
Zatem wszelkie specjalizacje to chory wymys艂 jakie艣 niedouczonej bandy. Wszyscy powinni by膰 od wszystkiego. Lekarz domowy powinien i w oko zajrze膰, i w macic臋 wziernikiem. Co za g艂upoty kto艣 pisze....................................................................................................................................................................................... *jakiej艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie ze to jest wymys艂,zeby u艂atwic lekarzom to co najwazniejsze zarabianie pieniedzy,jak powiesisz swoje serce na scianie i bedzie pracowa艂o samodzielnie to wezwiesz kardiologa i wtedy to bedzie normalne,ale jak wsadzisz go w odpowiedni organizm to ca艂y organizm bedzie pracowa艂 w zespole i leczenie tylko jednego narzadu jest bezsensowne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Ja mia艂am ten sam problem. Mdla艂am z b贸lu, je藕dzi艂am na pogotowie na zastrzyki. Opr贸cz brzucha bola艂y mnie plecy i ci膮g艂o a偶 do n贸g. Do tego md艂o艣ci. Lekarz stwierdzi艂 endometrioz臋 i zaleci艂 laparoskopi臋 ....lub ci膮偶臋. A 偶e o dzidziusiu my艣la艂am ju偶 ju偶 od jakiego艣 czasu, wi臋c wyb贸r by艂 prosty. Po porodzie dolegliwo艣ci miesi膮czkowe przesz艂y jak r臋k膮 odj膮艂. Niestety, teraz po 15 latach to powraca. Chyba jednak nie wywin臋 si臋 od laparoskopi. Jedno jest pewne, co艣 trzeba z tym zrobi膰, bo w moim przypadku to jest kilka dni co miesi膮c dos艂ownie wyci臋tych z 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AkcjaReakcja,jakbys pomysla艂a logicznie to bys wiedzia艂,ze to nie sa g艂upoty,ale Ty wolisz przyjmowac to co inni podadza na tacy chodzby to by艂o nafaszerowane arszenikiem to bedziesz sie zajadac i chwalic jakie to wspania艂e :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
No nie wydaje mi si臋, by np. macica mia艂a wp艂yw na funkcjonowanie serca, podobnie jak oko. Ale mog臋 si臋 myli膰. Podobnie nie wydaje mi si臋, by laryngologa interesowa艂a technika sk艂adania ko艣c**** z艂amaniu, co z kolei na pewno interesuje ortoped臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze ze tylko Ci sie wydaje,bo wszystko ma znaczenie wszystko jest wazne dla poprawnego funkcjonowania ca艂ego organizmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
AkcjaReakcja,jakbys pomysla艂a logicznie to bys wiedzia艂,ze to nie sa g艂upoty,ale Ty wolisz przyjmowac to co inni podadza na tacy chodzby to by艂o nafaszerowane arszenikiem to bedziesz sie zajadac i chwalic jakie to wspania艂e smiech.gif...........................Nie wiem o jakich "innych" piszesz. Te偶 jeste艣 dla mnie "inna". Ale mam przyjmowa膰 to co Ty piszesz za prawd臋 tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do goscia z 11.15- jak si臋 maj膮 Twoje wypowiedzi do problemu autorki postu? bo jako艣 nie widz臋 logicznego ani sensownego pomys艂u, co powinna zrobi膰, a o to jej chodzi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AkcjaReakcja,m贸wiac o innych m贸wie ze ktos za Ciebie podejmuje decyzje trafne lub nie a Ty je przyjmujesz bez rozumu,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tak mialam przed ciaza, nie moglam zajsc w ciaze, okaza艂o sie ze mam endometrioze, ktora powoduje ostre bole itp. Po wypaleniu ognisk zaszlam w ciaze, i przez 3 lata po wzielam moze raz paracetamol..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorce chodzi艂o o to kto tak ma ze przyjmuje 15 tabl w dzin okresu,wiec nie trzymasz sie jej tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
AkcjaReakcja,m贸wiac o innych m贸wie ze ktos za Ciebie podejmuje decyzje trafne lub nie a Ty je przyjmujesz bez rozumu,..................... Zapewniam Ci臋, 偶e sama za siebie podejmuje decyzj臋. I zupe艂nie nie rozumiem Twoich wypowiedzi. A wracaj膮c do problemu autorki. B贸le miesi膮czkowe s膮 dla mnie jak potw贸r z Loch Ness. Niby istniej膮, ale nigdy ich nie odczu艂am. Ale maj膮c jakiekolwiek dolegliwo艣ci nie rozpytywa艂abym na forum tylko gna艂a do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01.12.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Wiec trzmaj sie tematu a nie piszesz swoje madro艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobamisieto
ja mam podobne ale nie straszcie dziewczyny endometrioza to jedna z wytycznych prawdobodobienstwa ze sie ja moze miec?helllo?to ja juz bym przez takie fora miala i bialaczke i endometrioze i wgl cala maseb chorob a nie mam...idz dziewczyno do lekarza i tyle forum cie nie uleczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AkcjaReakcja,a to ciekawe ze tak teraz piszesz bo wczesniej pisa艂as inaczej ze ktos tak zadecydowa艂 i tak ma byc bez w艂asnego wk艂adu logicznego myslenia teraz piszesz ze sama decydujesz o sobie,czy brak odpowiedzialno艣ci???czy slizganie sie po najmniejszej linii oporu???cos z tym nie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Reasumujac to co zauwazy艂em,chaos mysli i filtry percepcyjne, kazdej jednej wypowiadajacej sie osoby,czyli brak logiki 艂adu i sk艂adu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
AkcjaReakcja,a to ciekawe ze tak teraz piszesz bo wczesniej pisa艂as inaczej ze ktos tak zadecydowa艂 i tak ma byc bez w艂asnego wk艂adu logicznego myslenia teraz piszesz ze sama decydujesz o sobie,czy brak odpowiedzialno艣ci???czy slizganie sie po najmniejszej linii oporu???cos z tym nie tak.................................Jak ju偶 to: po linii najmniejszego oporu :) Tak, kto艣 ustali艂 podzia艂 na lekarzy specjalist贸w. A ja podejmuje decyzj臋, do kt贸rego z nich i艣膰. Gdzie tu widzisz nie艣cis艂o艣膰. Mog臋 i艣膰 do lekarza domowego, kt贸ry jest od wszystkiego i je艣li b臋d臋 usatysfakcjonowana jego diagnoz膮 to na niej poprzestan臋. Jesli nie, decyzja czy p贸j艣膰 dalej, do specjalisty, zale偶y ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
reasumuj膮c co zauwa偶y艂am u Ciebie- brak zrozumienia tematu, wypowiedzi kompletnie od niego odbiegaj膮ce i nachalne narzucanie wszystkim swojego zdania, jednoczesnie negowanie wszystkiego, co napisz膮 inni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, kto艣 ustali艂 podzia艂 na lekarzy specjalist贸w,wiec tu jest niescis艂o艣膰,ktos cos ustali艂 za Twoimi plecami,a Ty to przyjmujesz bez j膮kniecia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01.12.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Ale to nie jest prawda,bo to mog艂as u siebie zauwazyc brak zrozumienia tematu,bo pytanie by艂o jasno i prosto postawione,a Ty piszesz ni z gruszki nie zpietruszki,to jest tw贸j filtr percepcyjny,ze nie czytasz ze zrozumieniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
go艣膰 Tak, kto艣 ustali艂 podzia艂 na lekarzy specjalist贸w,wiec tu jest niescis艂o艣膰,ktos cos ustali艂 za Twoimi plecami,a Ty to przyjmujesz bez j膮kniecia usmiech.gif......................Czy w zwi膮zku z tym, na znak j膮kni臋cia, mam i艣膰 pali膰 opony pod budynek sejmu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moje wypowiedzi by艂y jak najbardziej na temat, Ty za to zaczynasz wywody na temat tego, jak to ludzie 艣lepo poddaj膮 si臋 temu, co sobie kto艣 kiedy艣 wymy艣li艂, w 偶aden spos贸b nie pomog艂e艣 tym autorce, ani w sumie nikomu innemu, ot przedstawiasz tylko swoje w艂asne pogl膮dy, kt贸re raczej niewielka ilo艣膰 os贸b zainteresuj膮 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co C***omoze palenie opon pod budynkeim sejmu,cz艂owiek ma wolna wole i moze cos odrzucic albo niczego nie odrzucac,dac sie poniesc fala oceanu i dryfowac jak statek bez steru,i gdzie Cie woda poniesie tam bedziesz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01.12.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Twoje wypowiedzi na temat,???A tak masz ze przyjmujesz 15tabletek w dzien okresu???Bo piszesz tyle r贸znych rzeczy a pytanie autorki zostawi艂as bez odpowiedzi,wiec jak to z Toba jest???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja wypowied藕 na temat tego, co powinna zrobi膰 Autorka jest na pierwszej stronie i jest jak najbardziej na temat, poka偶 mi chocia偶 jedna Twoj膮, kt贸ra w jakikolwiek spos贸b mog艂aby jej pom贸c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszyscy o wszystkim pisza a nikt tak naprawde nie odpowiedzia艂 autorce,"15 tabletek w dzie艅 okresu kto tak ma"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AkcjaReakcja
go艣膰 A co C***omoze palenie opon pod budynkeim sejmu,cz艂owiek ma wolna wole i moze cos odrzucic albo niczego nie odrzucac,dac sie poniesc fala oceanu i dryfowac jak statek bez steru,i gdzie Cie woda poniesie tam bedziesz smiech.gif........................... No przecie偶 Ci napisa艂am, 偶e mo偶na poprzesta膰 na diagnozie lekarza rodzinnego, kt贸ry jest od wszystkiego. I tym sposobem mog臋 odrzuci膰 ca艂y podzia艂 na specjalizacje. A jak mnie to nie zadowoli mog臋 p贸j艣膰 dalej do specjalisty. Wi臋c ju偶 odpu艣膰 te metafory i b艂臋dne wyra偶enia jak z t膮 nieszcz臋sn膮 lini膮.

Udost臋pnij ten post