Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cmC

Samotne matki same sa sobie winne

Polecane posty

Gość Brunet196cmC

bo nie umiały panować nad swoimi żądzami seksualnymi

A może chciały mieć po prostu dzieci? Tak o dla siebie, żeby im biegały po domu i było wesoło.

Gość Brunet196cmC
tak jasne :D w polsce napewno :D w innym kraju spoko dostaje sie kase na dzieci a w polsce nie wiec nie sadze :D zeby to bieganie bylo mile

Gość ufrfv
to sa zwyczajne wpadki, ogolnie piszac głupota, bo kto madry daje dziekcku zycie nie zapewniajac mu bytu i normalnej rodziny? tylko debil ktory nie zapanował nad popedem, te kobiety nie zdaja sobie sprawy jak wielka krzywde czynia dziecku, o samotnym wychowywaniu dziecka i jego negatywnych nastepstwach juz opisywała ksiazka medycyny przed II wojna swiatowa... nic sie od wiekow nie zmieniło, te same błedy,, ludzie to ignoranci

Gość Brunet196cmC
no coz takie kobiety czesto nie wiedza kim jest ojciec

Broken,napiszę wprost w*******ą mnie twoje durne teksty o bachorach itp.

Gość Brunet196cmC
wdowa to nie samotna matka :)

Broken,napiszę wprost w*******ą mnie twoje durne teksty o bachorach itp. x dziękuję za podzielenie się swoim stanem emocjonalnymusmiech.gif zanotuję sobie Ciebieusmiech.gif x To moje zdanie,ze stanem emocjonalnym wszystko w porządku jak na razie;).

Gość Brunet196cmC
mam tu samotne matki z wyboru wdowy nie sam samotnymi matkami z wyboru nie maja wplywu na los ze ich maz umrze nagle w wypadku badz w innej katastrofie mam tu na mysli osoyby ktore mogly opanowac swój poped sexualny i pomyslec zanim sie bzykna :D

Brunet196cmC bo nie umiały panować nad swoimi żądzami seksualnymi. xxx ciekawe czy ty potrafisz :D

Gość gość
Tak sie konczy czesto pogon za bad boyami i zaczyna sie polowanie na porzadnych mezczyzn

Gość qwrtyuuy
syn fubu Bzdury i stereotypy, ja mam dwoje rodziców i na normalnego nie wyrosfizycznie ich moze miałes ale w rzeczywistosci tak jakby ich nie było,------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ to ze bedziesz miał ojca i matke ale np ojciec pije, olewa rodzine jest rownoznaczne z tym co bys sie wychowywał bez ojca przykładowo

Gość gość
co wy tak na ojców najeżdżacie przecież to kobiety wybierają takich facetów na ojców dzieci. A większość samotnych matek dziś to albo puszczalskie albo egoistki, które mają kaprys posiadania dziecka. Szkoda, że w każdej sytuacji najbardziej poszkodowane jest niewinne dziecko :(

Gość gość
Nie jestem ani puszczalska ani egoistka. I czuje sie urazona, teraz wiekszosc facetow najpierw chce miec dzieci a potem szuka wrazen gdzie idziejj hu.. i tyle takie czasy teraz nastaly ale co wy mozecie wiedziec skoro rodziny wlasnej nie macie