Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeroniVena

Co sądzicie o ZNAKU KRZYŻA

Polecane posty

Gość WeroniVena

Zauważyłam , że jak u kogoś na przykład na zdjęciu pojawi się w jego okolicy krzyż to w niedługim czasie umrze . Czy ktoś spotkał się z takim doświadczeniem u znajomych czy rodziny ?

Gość gość
co za durnoty wypisujesz Wszyscy, ktorzy mają zdjecia ze ślubu koscielnego też umierają natychmiast? :D

Gość WeroniVena
Wiadomo !!! oprócz kościołów czy cmentarzy.

Gość gość
bo czym innego jest krzyż jak nie znakiem śmierci Jezusa? a durni katolicy go czczą i jeszcze noszą na szyjach:o

Gość gość
XXI wiek mamy, a ty ciemna jak tabaka w rogu :(

Gość Autentykoooo
U pewnej znajomej na NK ktoś anonimowy wstawił na jej profilu w głównych komentarzach miecz-krzyż z napisem cos w rodzaju przyjdź Angelo. Ona śp. już, miała na imię Andzelika około 18 lat, po paru dniach zmarła po tym wpisie. Zbieg okoliczności ?

Gość gość
Jednak polska ciemnotą i zabobonem stoi . K U R W A

Gość do powyszego palanta
sprawdz lepiej swoje ostatnie fotografie, bo przydzie po ciebie niebawem krzyz przeznaczenia tak to czuje

Gość gość
2 ostatnie mam z czerwonym krzyżem bo na PCK zbieraliśmy ale miło że ktoś się mną zainteresował . Puki co mam się dobrze .

Gość Autentykoooo
Teraz właśnie sprawdziłam ten profil na NK. I faktycznie Ktoś wstawił dupny krzyż w środku Angel -09.09.2008 r. z napisem Pozdrawiam i zapraszam do siebie.12.09.2009 ma już komentarz

Gość Tombark30
Już sie boję...................................

Gość gość
ZNAKU KRZYŻA to znak zwycięstwa nad śmiercią a widziałem program o czarnobylu i tam zyła babka co czyniła znak krzyża nad jedzeniem i okazało sie po badaniach ze jedzenie traciło promieniowanie ale wiele osób czyni znak krzyza nad jedzeniem np baszabora jego matka chciała go otruć ale dzieki krzyzowi trucizna straciła moc

Gość gość
krzyża boi sie szatan i świadkowie jehowi ateista tak z nim walczą

Gość gość
Gadanie. Znak Krzyża chroni przed istotami nieczystymi. Przynajmniej mnie. Wrzucę na swój profil na FB znak krzyża i zobaczycie że wszystko będzie OK. facebook.com/tomasz.vavruszko

Gość gość
aha :D

Gość gość
Moja koleżanka miała na profilowym na facebooku zdjęcie z krzyżem z górskiego szczytu. Zmarła wcale nie tak długo później na jakąś szybko postępującą chorobę :(

Gość gość
gość 2013.12.01 bo czym innego jest krzyż jak nie znakiem śmierci Jezusa? a durni katolicy go czczą i jeszcze noszą na szyjachpechowiec.gif X Chrystus, jak głoszą, wcale nie został ukrzyżowany, ale powieszono Go na palu męki.A symbol krzyża jest o wiele starszy niż chrześcijaństwo