Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tu dojrzalsi z ktorymi mozna o czyms podyskutowac

Polecane posty

Chyba po raz 1 od dawna pomarańcze są w mniejszości i troszkę spękały .

Arecki-Twojego prokuratora?Chyba cos przeoczylam.......Witaj pulchny:)

do moze rozwin watek,bo nie wiem,jak sie ustosunkowac do tego?.Pytanie z innej beczki,co sadzicie o tym forum?

Arecki od prawników i lekarzy to ja trzymam się jak najdalej . Kontaktuję się wyłącznie wtedy kiedy nie ma innego wyjścia .

pulchny-troche w tym racji,ja takze korzystam w ostatecznosc****ki co nie musze:p

ale jak ja mam to płazem puscić? Jak w aktach ewidentnie widać że zostałem oszukany, a prokurator mnie olał i umorzył sprawę.

Może nie tylko ale aż ? Poza tym czasem naprawdę trafiają się tu perełki . Czasem rzadziej ale z drugiej strony to nawet czytając frustratów można wyczytać coś ciekawego . Dla mnie jest to jednak przede wszystkim zajęcie wtedy , kiedy jestem sam w domu . Tak jak w tej chwili .

Wiesz,nie zawsze praca jest adekwatna do tytulu zawodowego.Oprocz wiedzy, potrzeba tez checi dzialania.W wielu przypadkach nie idzie to w parze.

siedziałem i czytałem akta z godzinę. Widziałem że gość kręc****otem moja rozmowa z prorokiem trwała może ze trzy minuty.

bo coś mi tu kumoterstwem zajeżdża. Ja jestem zwykły kowalski,a ten gość to prezes pańswwowej firmy,zasiada w radach trzech innych,dawny pułkownik i wykłada na jakiejś uczelni. Ale ja niepopuszczę.

no. Muszę kończyć bo grypa mnie rozłożyła i muszę trochę na płasko. Dziękuję za rozmowę i pozdrawiam wszystkich. Wieczorkiem tu zajrzę.

Gość gość
Kolejna pipa, której się wyśniła dojrzałość, a z każdego postu aż wyje jedynie nuda i nijakość.

Gość z pomarańczki D
A ile można tutaj siedzieć z takimi przeciętniarami jak ty i bezproduktywnie walić w klawiaturę, stąd się ucieka od nicnieróbstwa i głupoty takiej jak twoja, a te aluzje do mojej sytuacji - uwazaj sobie bo ci wytoczę proces o włam do moich kont więc nie wyobrażaj sobie że jesteś bezkarna.