Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tu dojrzalsi z ktorymi mozna o czyms podyskutowac

Polecane posty

Gość gość
to nadal ja autorka.Dlaczego niektorzy uwazaja,ze mezczyzna nie moze pogadac na babskim forum?Przeciez na innych tez sie wlaczaja do rozmowy.Jak zatem rozumiec tych mlodych facetow z gimnazjum,ktorzy tu zrobili oblezenie?

Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy--przeanalizuj moja stopkę dokładniej :D

Gość gość
jestę bogię suowa rymoholika parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . sprawdź to pizjou

Masz pobozne zyczenia autorko.To są facec***onad 20-30 lat tylko maja umysł zdzieciniały i cieszą sie aby dokopać tym starym pierdzielom tak aby mocno bolało.Uwierz mi jestem tutaj od 4 lat

Gość gość
a ja za pare lat wykupie llkafeterije hehehe

Gość gość
a ja za pare lat wykupie kafeterije hehehe

Duchu. Ja tylko temu gościowi nakreśliłem że racji nie ma. Być może z siebie bierze szablonik kto tu siedzi

Gość gość
zdaje sobie sprawe,ze ludzie sa tu rozni,tylko nie rozumiem tej calej nagonki.Jesli sie nie ma ochoty rozmawiac na nieco powazniejsze tematy,po co wchodzic,wlaczac sie w dyskusje i oczerniac tych,ktorzy tu cos pisza?Przynajmniej ja(autorka)tak postepuje:)

Gość gość
lubie paruwki - napisz to w komentarzach w 5 tematach, w przeciwnym wypadku przyjdzie do Ciebie czoskowy dziad i obrzuci Cie jajkami. Lepiej dmuchać na zimne. Skopiuj to i wklej do 5 tematów. == Lubie paruwki ==

widzisz autorko. Czasem trafiają się poważne tematy,tylko one naczęsciej szybko giną bo mało jest ludzi,którzy chcą na te tematy rozmawiać. A jeśli już jakiś temat rozwinie,to zaraz się zjawiają jakieś gimbusy i ludzie poprostu uciekają

no. I teraz w innych tematach będziesz już jakoś kojarzona. Znam parę nicków z którymi fajnie się rozmawia

Ja tu dosc czesto kwitowalam niektore osoby,bo nie lubie cwaniactwa.:)

Gość gość
A co to jest pasee? I w jakim języku idiotko?

nie wiem czy widziałaś temat..przyjmę zabawki dla córki. Tam stanąłem po stronie autorki i za to zostałem zjechany. Wtedy staję się wulgarny

owszem,czytalam...tylko tyle,nie zabieralam tam glosu.Jacy Ci ludzie musza byc sfrustrowani(Ci co wiecznie wyzywaja,ublizaja),powiem Ci,ze mnie to smieszy:D

Szkoda tylko że tu tak pomarańczowo . Chciałbym niektórych uświadomić że ten kolorek był najmodniejszy minionego lata ale to już historia

To jest właśnie typowe schować się za winklem i przywalić komuś ,, z partyzanta" . Cykory . A tak stanąć oko w oko to strach .

jestem w trakcie pisania uzasadnienia do złożenia skargi na działanie prokuratora. Wkurzył mnie aż się zagotowałem

Gość gość
ja mam tam dystans do tego.Jesli komus zolc sie wylewa i tylko dlatego,ze jest nieszczesliwy w zuciu,musi dowalac innym,to szkoda mi takich ludzi.Szkoda pod wzgledem intelektualnym.Nie nie wdaje sie w dyskusje z takimi osobami,a juz na pewno nie bede tlumaczyc co oznacza slowo:pasee" i w jakim to jezyku:)

Długa przerwa w postach i tak się robi. A to dowalanie innym to moim zdaniem odreagowanie za to że cały czas w życiu w tyłek dostają i chociaż tu mogą ,, się pokazać" . W sumie żałosne .

Nie,nie psze z telefonu.Fakt,ze robie kilka rzeczy naraz i nie siedze przy klawiaturze:)

to możliwe że cię wylogowało jak dlużej tu nie wchodzisz. Ja piszę z tel i też mi się tak zdarza

Zostalismy tylko My?Reszta pouciekala.....:D,kto ma ochote pogadac,to zapraszamy:)