Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tu dojrzalsi z ktorymi mozna o czyms podyskutowac

Polecane posty

Czy to takie uciazliwe załozyć sobie stały nick?Przecież będziesz sie nim stale posługiwać a nie jest powiedziane ,ze codziennie tutaj bedziesz bywać.

Gość gość
TRzeba umiec odroznic realnosc od fikcjii.Ja tu zagladam przede wszystkim zeby pogadac,tylko coraz mniej tych rozgarnietych... Duch cafe--mozliwe,masz racje,tylko,czy jest sens,skoro tu na palcach mozna policzyc tych rozumnych osob?Z kim tu dyskutowac........

Użytkownik: duch cafe ( ilość tematów: 10, ilość postów: 9180 )--z 1 tematu zrobiło sie 10 sztuk a z 60 tysięcy postów obniżyli do ponad 9 tysięcy.:D

Nie bądz taka sceptyczna zostało jeszcze pare osób na cafe co żywo podyskutują.Moich znajomych ponad 40 osób na stale odeszło z cafe w ub.r.Czasami zagladaja jak np.Dop na erotyku.

Tez już bywam sporadycznie te nieustanne ataki tych alternatywnie mądrych ,toteż nie nastraja optymistycznie.

Gość gość
hmmm,moze macie racje?Chociaz czytajac te wszystkie tematy,po prostu rece opadaja...ja nawet nie wiem,jak sie zaklada ten staly nic:D

U góry po prawej stronie masz Moje konto.Wejdziesz i sie zorientujesz dokładnie wszystko jest objaśnione.

Gość gość
czy mam rozumiec,ze Ci ze stalym niciem sa normalniejsi?:D:D

W profilu podajesz wiek.Po co wilczamama??Wiesz ile będziesz mieć antagonistów ,którzy brutalnie będą sobie uzywali.Szczeniaki są tak wychowane bez nalezytej opieki rodzicielskiej,z reguły są z rozbitych rodzin.Tutaj te frustracje będą wylewać przeciwko Tobie.I musisz mieć twarde serce inaczej skroją Ci dupsko tak dokładnie,ze odechce Ci sie tutaj bywać.

Rozumiem,mam sie poslugiwac jezykiem literackim to wtedy zostane odebrana jako osoba dojrzala,elokwentna ina poziomie.Tylko ze nie chce,jestem spontaniczna i wesola,podobaja mi sie niektore mlodziezowe lub jezyk ulicy,takie czasy.Nie chce byc oceniana po jezyku tylko tresci nie chce byc oceniana z wygladu tylko wnetrza.Bede poslugiwac sie;Hej,Hejka,Cze..bo chce sie wiecej usmiechac nawet do nieznajomych niz SMUTAC,pozdrofki!Ach robie bledy...ale to mnie nie zatrzyma,ucze sie-tak sie stalo:)

Nie ma panaceum autorko na to lecz bardziej jest się bezpiecznym.Pamietaj aby nick czyli ksywka nie posiadała literki L ponieważ łatwo jest podszyć zastepując I

Gość dffdsfds
jezyk literacji ci nie pomoże w zdobyciu sympati. Teraz w modzie jest pokazdywanie cyckuf

Dam rade,silna baba jestem a domysly niech sobie beda,taka jestem ja nie mam zamiaru klamac i manipulowac chce pogadac a jak sie nie da uciekam

Gość wiIczaMama
Daję C**przykład ze mozna sie podszyć.Więc bież i doadaj nastepny nick wiIczaMama dałem zamiast L literkę I.Czy widzisz różnicę??

Gość gość
wilczamamo-jakos moje przkonanie sie do tego sprowadza,ze czytajac niektorych ludzi,moge ocenic ich intelekt.Nie mowie,ze zawsze mam racje i ze sie nie myle.Ja troszke nie rozumiem,jak dojrzala osoba(30+)moze uzywac slow typu siema,nara,sweet,albo jeszcze inne tego typu formy?Rozumiem spontanicznosc,ale......mnie to smieszy,co sadzicie o tym Arecki,duch cafe?

Gość gość
dodam jeszcze,ze mnie nie zalezy tutaj na sympatii ogolnej,wole pogadac z mniejszoscia,ale tresciwie:)

Gość gość
parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . :D

Gość gość
znak takiego sk***ola co kradnie papier z kibla .

Dlaczego mówię o swoim wieku.Ponieważ zaczną sie najazdy na mnie i aby wam nie przeszkadzać w rozmowie.Musicie być przygotowane do tego.Te wyuzdane wypowiedzi pomidórów należy IGNOROWAĆ Sami zdechna gdyż nie znajda rozmówcow.

gość z 11.42. owszem są i tacy jak piszesz. Ale są i tacy,którzy potrafią sobie poradzić w organizacji czaru by tu na chwilę wejść. Są też i tacy,którzy są jakoś tam w życiu ustawieni,dzieci odchowane,i teraz mają więcej czasu dla siebie

Gość gość
parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . . parówek . parówek . parówek . cudowny ma garniturek... . . .

Arecki już się dałeś wciagnąć w dyskusję jak obrażac nas.To jest ten pomidor o 11,42

Widzisz teraz ma podjazdy pod osobę.Najpierw wciąga w dyskusje i pokona cię swoim doświadczeniem.Debilnym?Tak .O to jemu chodzi.:)