Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka333

DZIWNE ZACHOWANIE FACETA

Polecane posty

Gość kuleczka333

Pisałam na ten temat już bardzo dawno temu, ale zacznę od początku i w skrócie: Mowa o facecie, który jest tylko moim znajomym. Od zawsze mi się podobał, ale ma opinię babiarza, bawidamka. Robił 3 podejścia do mnie. Za każdym razem go olewałam. To się już dzieje od dobrych 3 lat. W między czasie miał też dziewczyny, związki trwające po 8 miesięcy. Jednak za każdym razem, gdy zrywali pisał do mnie. Kilka miesięcy temu troszkę ze znajomymi za imprezowałam u niego, wstawiłam się i wyznałam mu że podoba mi się i zależało mi od zawsze. Kochaliśmy się, ale na związek się nie zgodziłam. Od tamtego czasu minęło ponad pół roku, oczywiście pisał, jednak to miało raczej jeden podtekst. Zerwałam kontakt, była kilkumiesięczna cisza i od początku listopada robi podejścia od nowa. Pisze np. w nocy. Tydzień temu wzięłam sprawy w swoje ręce i sama ustaliłam termin spotkania, miał się odezwać - nie odezwał się. 3 dni potem, czyli wczoraj zadzwonił ciut pijany z prośbą by się zobaczyć. Umówiliśmy się na kawę, ma zadzwonić. Niestety dowiedziałam się, że od 2 miesięcy ma dziewczynę. I nie wiem co robić? Zależy mi na nim. Inna sprawa: facet dzwoni tylko gdy jest lekko wstawiony, czy to oznacza, że ma do mnie jakąś słabość? Proszę nie oceniajcie mnie, że źle zrobiłam, że poszłam z nim do łóżka, wiem o tym, że to kiepski wybór.

Gość gość
daj spokoj, szkoda zachodu, zapomnij o nim, otworz oczy na innych fajnych gości wokoło Ciebie. dalas mu już nie raz szanse i starczy. nie jesteś poduszka do chlipania, żeby odzywal się tylko jak ma problem, szkoda Twojego zdrowia i szacunku.

Gość gość
Dzwoni jak jest wstawiony znaczy chce darmo pobzykac i ma. Nie pchalabym sie do babiarza to jego natura i nie jestes i nie będziesz jedyną. Chyba ze lubisz dzielic się facetem lub byc wykorzystywana to droga wolna