Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W awka ANNA

DLACZEGO liczba dzieci ma dla niego takie znaczenie

Polecane posty

Gość W awka ANNA

Na poczatku potraktowalam to z przymrozeniem oka, jak po kilku mies randkowania wspomnial ze chcialby 3 dzieci. Minely 4 lata po kilku rozmowach ze wzgledow finansowych i mojego zdrowia zdecydowalismy ze postaramy sie o 1 i na tym koniec. Dzis w klotni powiedzial ze gdyby nam sie nie ulozylo i mialby z kims zaczynac od nowa to chcialby miec jednak ta trojke!!!! o co facetowi chodzi??? :/

Gość gość
To może jego spytaj o co mu chodzi bo nam skąd to wiedzieć

Gość W awka ANNA
nie wie moze faceci tak maja ze chca jak najwiecej genow rozsiac :/ podejrzewam ze to dlatego ze ich bylo 3 rodzenstwa nie wiem :/ mam ochote go zostawic skoro mam go unieszczesliwic :/

Gość gość
byl szczery od poczatku i taki poizostal jesli masz go unieszczesliwic to odejdz i daj chlopakowi stworzyc wspaniala rodzine z kim innym,widac ze facet jest rodzinny i chce miec w przyszlosc**przytulny rodzinny dom,daj mu szanse na to i zniknij z jego oczu

Gość gość
A może zamiast odrazu składać papiery o rozwód to porozmawiaj z nim na spokojniej

Gość gość
rozsiewac geny? My mamy jedno dziecko i moj maz ma rozsadne podejscie, wiecej dzieci nie chce i geny nie maja tu znaczenia.

Gość maloooooooooooo
oto,ze chciałby miec 3 dzieci a ty mu tyle nie dasz z w/w powodow, takie trudne????

Gość W awka ANNA
probowalam juz odejsc kilka razy ale on nie daje mi spokoju :/

3 dzieci to już wielodzietniność, ja podziwiam osoby ktore sie na taki uklad zdecydowaly ,zaś nigdy sama bym w to nie weszła. Napewno facet chcial swoje geny przekazac protomkom, dla niego im wiecej tym lepiej

Gość W awka ANNA
juz sama nie wiem co mam robic :/ na pewnie na 3 sie nie zdcyduje nigdy

Gość gość
ubzdural sobie jakies glupoty wybij mu to z glowy!

Gość gość
Facet żyje w bajkowym świecie i tyle. Nie wiem gdzie pracujecie i ile zarabiacie, ale jeśli macie problemy finansowe to pewnie niewiele. Miałby wymarzoną trójkę dzieci i co? Tynk ze ściany by jadły? Aby mieć dużą rodzinę to niestety, ale trzeba mieć na to warunki, chyba, że chce się być jak te rodzinki spod MOPS-u. Chce mieć trójkę? Niech na nią zarobi.

Gość W awka ANNA
to samo mu pwoiedzialam on zarabia 1400zl ja nieco troche wiecej :/ ma prawie 40 lat i msyli ze ma czas na 3 dzieci , jak uwaza mozna miec jedno po drugim jak sobie znajdzie kobiete co je urodzi niech szuka szczescia!