Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak masz uczynić

Brzydcy ludzie mogą się postarać wyładnieć

Polecane posty

Gość tak masz uczynić

Przykro mi ale nie darzę was BRZYDALI paszczaków szacunkiem. Bo można schudnąć, zmienić ubrania, można uzbierać na operację plastyczną.

Gość gość
mozna uzbierac na operacje plastyczna? nie przesadzasz? ale co wagi itp. to sie zgodze

Gość gość
postarac ale nie wyladniec

Gość gość
sossssssss jest mega brzydalem

Gość gość
Te jak k***a chcesz to ci zrobie operacje plastyczną, ale wtedy cie nawet dzielnicowy niepozna,łajzo!

Gość tak masz uczynić
Tak, MOŻNA uzbierać na operację plastyczną. Nosa w przedziale 3500-7000 zależy co. Ale nie, lepiej wypić 10.000 piw.

Mogą zwyczajnie zadbać o siebie. Wiadomo że mężczyzna w garniturze za 3 koła dopasowanym od sylwetki wygląda rewelacyjnie :D

Gość tak masz uczynić
Lepiej kupić rzęcha za 2500 tys. i wlewać w niego drogie paliwo. To jest lepiej ale sobie facjatę przemodelować by zdobyć lepszą pracę, wzbudzić atrakcyjność u płc**przeciwnej to już nie, bo wy brzydale jesteście niegodni takiej hańby jak pogoń za ładnym wyglądem. :o

Gość gość
i po co ta operacja niby?

operacje to juz przesada tym bardziej u facetow chyba ze sa wskazania zdrowotne badz na prawde szkaradny wyglad

Gość tak masz uczynić
A ja nie sądzę, niepopularne są u nas operacje bo to dla was pewnie niegodne. :o

Gość gość
a myslisz ze brzys=dcy o siebie nie dbaja? problemem nie jest to ze maja tradzik itp. tylko to ze urodzili sie z krzywymi nosami, asymetria, krotkimi nogami, bardzo malym biiustem, tego nie da sie zakryc super marynarka, makijazem, bo jak sie jest z druga osoba to tego nie ukryjesz a ludzie w szczegolnosci facec**przywiazuje duza uwage do ygladu i brzydka nie ma szans na milosc bo jest brzydka

Gość gość
Poco ta operacja? Zeby rzeźnikowi paprakowi suma na koncie wzrosla:-)

Gość tak masz uczynić
3k na garnitur to dla niektórych za dużo bo nie mają do czego go dopasować, przecież nie do swojego niespecjalnego cielska. :D

Gość tak masz uczynić
Ja robię teraz tak że w tym miesiącu aparat za parę tysiaków na zęby bo na górę i dół. To dopiero początek. Wam też radzę przyjrzeć się sobie, TWARZY i CIELSKU bo urody u innych wypatrujecie a to że wy wywołujecie w innych odruch wymiotny to już nie pomyślicie. A potem żal że jakaś fajna dupa / fajny facet ma was gdzieś. On w tym czasie powstrzymuje się od grymasu niesmaku!

Gość gość
a sa aparaty na krzywy nos i male piersi?

Gość tak masz uczynić
Krzywy nos? 3500-7000 za operację i masz ładny nosek. Tak samo cycki wkładasz silikony i masz jędrne cyce fajne do miętoszenia. I masz lepsze życie aleee nIEEE lepiej 20.000 tys. batonów spożyć do tego 500.000 piw wypić by opić swoją brzydotę i samotność!

Gość gość
nie jem slodyczy, dbam o siebie a moje finanse nie pozwalaja mi odlozyc w najblizszym czasie takiej sumy pieniedzy, wiec operacja odpada bo mnie na nia zwyczajnie nie stac

Gość gość
z erszta to co mi zostaje po zaplaceniu czynszu, rachunkow, zakupu jedzenia to sa pieniadze ktore odkldam bo nigdy nie wiadomo czy mi nie podniasa rachunkow itp. wiec operacja nie jest w moim zasiegu

Gość tak masz uczynić
No to trudno pozostaje ci brzydota jak nie chcesz zaryzykować i się postarać. A potem płacz i foch na ładnych ludzi.

Gość gość
Mam aparat na glowe dla autorki, ale musze go jeszcze opatentowac, poczekaj troche lalunia:-)

Gość tak masz uczynić
Jak wolisz odkładać na zdrowie niż urodę to trudno właśnie o tym piszę jesteś zdrów ale brzydka/brzydki i zamiast naprawiać co jest teraz złe to się martwisz na zapas. Przezorny zawsze ubezpieczony to głupie powiedzenie prowadzi do nieszczęścia bo brzydcy są samotni i nieszczęśliwi, takim człowieku pozostaniesz bo kto cię zechce? Masz kogoś?

Gość gość
tzw autorytety każa kobietom rodzic co rok lub 2 i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilknascioro , 20 lub 30 a durne baby tego sluchaja i stąd jest tyle spasionych bab z zylakami, wyglądajacych jak wlasne matki, z cyckami i brzuchami do kolan z wiekszosscia zebów spróchniałych lub wypadnietych w młodym wieku-jak siwieja to włosów nie farbuja bo tzw autorytety zakazuja

Gość gość
nie focham sie na ladnych ludzi, nigdy, bo po co? mam gorzej niz ci co sie urodzili ladni, i pewnie zadnych szans na zwiazek, a rady zeby sie "zakrywac" wybacz ale sa smieszne, stanika sobie nie wypcham, trudno musze z tym zyc, szkoda bo zawsze chcialam zalozyc rodzine

Gość tak masz uczynić
A ten sosss pamiętam go już to ten co ma brzydki nos no ale to jest FACET i jak on wzdycha do jakiejś ślicznotki to ma do niej foch pewnie jeszcze że on do niej wzdycha taki super sosss a ona go nie chce, pusta lala. :D Zamiast uzbierać na operację to jeździ jakimś złomem i leje w niego drogą benzynę.

Gość gość
jakbym odkladala na operacje to moze bym uzbierala za dziesiec lat, a w zyciu bywa roznie i nie przewidzisz na co beda ci bardziej potrzebne pieniadze, napewno gdyby liczylo sie moje zdrowie to nie mialabym oporu zeby to na nie wydac, zdrowie wazniejsze niz uroda

Gość tak masz uczynić
Ty wyżej chyba oszalałeś człowieku, kobieta rodzi najzdrowsze dzieci jak jest młoda. Po prostu nie dbają o siebie loszki leniwe. :o Anonimie kobieto brzydka, tak bardzo chciałaś założyć rodzinę i och jak do tego dążysz, godne podziwu! Te oszczędności to nie zostawiaj na zdrowie tylko pakuj w operację plastyczną to facet się tobą zainteresuje, poślubi, będziesz mieć jego pieniądze i opiekę dzieci na starość jak zdrowie cię opuści. Będziesz szczęśliwa.

Gość tak masz uczynić
Słuchaj 10 lat lepiej odkładać niż całe życie się nad sobą użalać. Ja oprócz aparatu będę mieć operację na oczy, operację nosa, zadbam o figurę w tym czasie, kupię ciuchy i będę tip-top, a zaczynam od zera.