Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak masz uczynić

Brzydcy ludzie mogą się postarać wyładnieć

Polecane posty

Gość tak masz uczynić
O nieszczęśliwi ludzie, wolicie marzyć o miłości, wzdychać do ładnych, zamiast inwestować w siebie to chyba wolicie pouczyć się języków obcych.

Gość gość
ja sie nie uzalam, wiem jak wygladam i nie mam co sobie robic szans ze ktos mnie chce, umiem realnie ocenic swoja sytuacje, operacja za pare lat jak sie uda, bo do tego czasu musze byc tez zdrowa

Gość gość
Nikt nie kocha za to kim się jest tylko za to jak się wygląda ?

Gość gość
nie wymieniłaś operacji na kompleksy i głupotę, zamienisz się w plastikową lalę i dalej będziesz nieszczęsliwa

Niestety, nawet najwspanialszy z charakteru facet otyły, bez zębów w niestarannych ciuchach NIGDY nie wzbudzi zainteresowania wśród ciekawych i zadbanych kobiet.

Gość gość
kurcze pisze o tym caly czas, ze dbam o siebie, biegam, laze po gorach, sklace, jezdze na rowerze, w domu cwicze pilates, ale ma krzywy nos, asymetrie oczu, maly biust, jestem niska i nie zbyt atrakcyjna bo taka jestem, nie zminie tego na pstry7kniecie palcami, operacje to moje dalekie marzenia

Gość tak masz uczynić
nie myślcie że ktoś będzie was kochał za waszą brzydotę i wątpliwej jakości charakter!

Gość gość
mimo tego nie jestem nieszczesliwa, mam mase przyjaciol, dach nad glowa co jesc i zdrowie, ale chcialabym bym zakochac sie ze wzjemnascia, wiem ze brzydka nie spodoba sie zadnemu facetowi, wiec nie bede robic sobie nadzieji

Wszystko jest dla ludzi. Z umiarem, rozsądnie, można zdziałać cuda! Uwierzcie. I porzuccie stereotypy, ze jak ładna to plastikowa lalka. Owszem, w mediach to chodliwy temat, ale szkodzi normalnym ludziom wbijając ich w sztuczne ramy. Dziś można być wyladniec na tyle, na ile pozwala portfel. Czasem operacyjnie, ale czasem zwykłym, codziennym wysiłkiem.

Gość gość
mnie portfel na operacje nie pozwala

Gość gość
moze, nie wiem, jesli chodzi o wyglad bo tylko o nim pisalam

Gość tak masz uczynić
smutno mi z powodu twej brzydoty bo widzę że jesteś na tyle zrównoważona że mi tu rozsądnie odpowiadasz ale facet nie zakocha się w brzydkiej kobiecie i taka jest prawda!

W brzydkiej nie, ale zadbanej i ciekawej, bez kompleksów juz tak :) oni się nabierają na nasze kobiece triki. Naucz się z nich korzystać :)

Gość gość
wlosy akurat mam w dobrym stanie, teraz chce je zapuscic gdzies do polowy plecow(bo mam do ramion) wiec chodze do fryzjera srednio raz w miesiacu by podciac koncowki, na kosmetyczne nie zawsze mam czas i pieniadze, sama o sibie dbac, peelingi, maseczki typowe babskie sprawy, stsuje diete wiec nie mam zadnych wypryskow i syfów na twarzy

Gość tak masz uczynić
jak się nie boisz to zniszcz te zwierzęta i napłódź se ludzi

Gość tak masz uczynić
o sorry to nie ten temat! aha maseczki i peeligni i inne fryzjerstwa to już masz kasę, no tak

Gość gość
makijaz delikatny, a ubieram sie powiedzmy elenagco, praca ode mnie tego wymaga

Gość gość
peeling i maseczki nie kosztuja 20 000 zl, z reszta stosuje te z nizszej polki, na razie nic sie z moja cera nie dzieje nie pokojacego, a podciecie wlosow to 10 zl

No widzisz :) a ja syfy mam. Wiec juz masz cos na plus. A styl? Faceci lubią kobiece kobiety. Kobiece, ale nie tandetne lalunie.