Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stellmara

Problem

Polecane posty

Gość Stellmara

Witam Mam problem, mój partner - teraz już były powiedział mi że mam "pochwę jak wiadro". Nie daje mi spać to po nocach, ponieważ nigdy z innym facetem nie spałam, był moim pierwszym, swój pierwszy raz przeżyłam z nim w wieku 18 lat teraz mam 20. Boje się współżyć z innymi mężczyznami. Jestem tym załamana że już nigdy nie dam przyjemności mojemu przyszłemu partnerowi w łóżku :(( Czy możliwe jest że moja pochwa się tak rozciągła ?

Gość _Iwona
Zazwyczaj dopiero po porodach pochwa robi się luźniejsza, ale możesz ją mieć nawet teraz obszerniejszą ze względu na uwarunkowania genetyczne. Nie martw się, są faceci którzy lubią takie wtedy mogą robić ci fisting.

Gość gość
nie martw się tym bardzo dużo chłopaków mówi takie rzeczy by zrobić c**przykrość. nie bój się stosunków z innym mężczyzną a swojemu przyszłemu mężowi napewno dasz przyjemność w łóżku

Gość gronostajownik
dziwne gadanie . nigdy ni emialem problemu z luzem w pochwie partnerki . seks to nie tylko 'wlozenie do dziurki' a bliskosc cial , ocieranie sie pieszczoty , szybki oddech pot, westchnienia , jesli twoj facet nie czerpie przyjemnosci z calej reszty to szczerze wspolczuje zarowno jemu jak i tobie .