Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna szanująca się kobieta nie powinna wiązać się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

to dla kobiety upokorzenie!

Gość gość
co za pustak !!!!

Gość sfrustrowany kastrat
I chyba żadna się nie wiąże. Ja mam 26 lat i mam tylko jedną przyjaciółkę. Oczywiście nawet nigdy jej w usta nie pocałowałem.

Gość Przyaciółka
ja mam faceta który był prawiczkiem (a ja dziewica) i jest super między nami :D

Gość gość
Racja. Każda "szanująca się" kobieta powinna wiązać się z równie "szanującym się" rynsztokowym troglodytą i jaskiniowym neandertalczykiem jej pokroju myślowego (i na jej poziomie intelektualnym) który podobnie jak i ona kopulował już z połową osiedla na którym mieszka.

Gość gość jakiśtam
Do autora/autorki Gorsze od bycia prawiczkiem jest bycie tobą - jesteś sam dla siebie, jak wszystkie prawiczki świata razem wzięte.

Gość gość
Lepiej być prawiczkiem niż idiotą, takim jak autorka tego żenującego "tematu".

Gość gość
a po co kobiecie druga c**a (prawiczek) w łóżku, my wolimy doświadczonych facetów, a nie pipy co niczego ne potrafią!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Przyaciółka ja mam faceta który był prawiczkiem (a ja dziewica) i jest super między nami smiech.gif x jesteś zwykłą szmatą skoro związałaś się z prawiczkiem!

Gość gość
gość a po co kobiecie druga c**a (prawiczek) w łóżku, my wolimy doświadczonych facetów, a nie pipy co niczego ne potrafią! x Zgadzam się facet ma r****ć kobiety choćby przymusem

Gość już piszę
Na szczęście kobiety omijają prawiczków szerokim łukiem bo co to za radość 15 sekundowy seks. Co to za radość że facet boi się kobiet i nie daje ujścia swoim żądzom.

Gość gość
"a po co kobiecie druga c**a (prawiczek) w łóżku, my wolimy doświadczonych facetów, a nie pipy co niczego ne potrafią!" Niezbyt dobrze świadczy to o poziomie skomplikowania twojego sposobu myślenia i postrzegania rzeczywistości, skoro dla ciebie ktoś nieaktywny seksualnie od razu NIC nie potrafi (a przecież ktoś taki teoretycznie mógłby choćby i nawet wynaleźć teleport lub wehikuł czasu).

Gość gość
Przeciez szanujacych sie kobiet nie ma.:D

Gość gość
"jesteś zwykłą szmatą skoro związałaś się z prawiczkiem!" Szmatą (taką jak ty) to by była, gdyby się związała z twoim chłopakiem bądź innym małpoludem jego pokroju.

Gość gość
Szanująca się kobieta to oksymoron.

Gość gość
R***a+zalicza to zle bo sie puszcza. Nie r***a wcale tez zle. Wy same nie wiecie czego chcecie, dlatego najlepszym wyjsciem jest eksploatowanie was do konca lacznie z krzywdzeniem i porzucaniem jak scierwa. I to ma sens.

Gość gość
Dodam jeszcze skromnie, ze nie ma sensu z wami kobiety wchodzic w jakies relacje. Tylko w******c, namieszac w glowie i kop w d**e.

Gość gość
w******ć? hahaha, żebyś jeszcze chociaż to umiał ;D możesz pomarzyć tylko :)

Gość fotel
rozumiem misiu że lekcje odrobione,w piórniku poukładane.więc możesz wejść na red tube na kwadrans.ale nie dłużej.i więcej się tu nie udzielaj.