Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd do Krakowa

Polecane posty

Gość gość
myślałam że po prostu zrezygnowałaś bo ktoś napisał że do krakowa to bez sensu bo marne płace itd... to może napisz coś o sobie :) albo podaj maila

Gość gość
mieszkam w Krakowie od dziecka. Z pracą nie jest trudno, ale musi się chcieć. Pracuję w korporacji, na początku umowa zlecenie zarobki od 10-15zł/h, po pół roku dostałam umowę o pracę na kwotę 2500zł. Branża finansowa.

Gość gość
a jakie musiałaś mieć wykształcenie żeby pracować w tej korporacji?

Gość gość
widać, że Ty nie masz żadnego wyksztalcenia, bo gdybyś miala to nie zadawałabyś durnych pytań. To jest oczywiste ze do "tej korporacji" (wiesz w ogole co to jest korpo i jakie firmy nimi są? :O ) należy mieć wyższe wykształcenie, ekonomiczne, a najlepiej ukończony FiR. I biegły angielski.

Gość gość
widać, że Ty nie masz żadnego wyksztalcenia, bo gdybyś miala to nie zadawałabyś durnych pytań. To jest oczywiste ze do "tej korporacji" (wiesz w ogole co to jest korpo i jakie firmy nimi są? :O ) należy mieć wyższe wykształcenie, ekonomiczne, a najlepiej ukończony FiR. I biegły angielski.

Gość gość
ja mam na razie licencjat. i o to właśnie chodzi że wiedziałam że będą duże wymagania a na razie nie mam jeszcze odpowiedniego wykształcenia żeby tam startować i szukam czegoś innego... i nie musisz od razu na mnie naskakiwać

Gość gość
ja mam na razie licencjat. i o to właśnie chodzi że wiedziałam że będą duże wymagania a na razie nie mam jeszcze odpowiedniego wykształcenia żeby tam startować i szukam czegoś innego... i nie musisz od razu na mnie naskakiwać

Gość gość
ja bym wybrał kraków.w szczególnośc**przez to że o wiele ładniejsze miasto od warszawy.a zarobki to zależy jak ktoś się potrafi wkręcić

Gość gość
i co pojechała już któraś?

Gość Martaasa
też bym z chęcią wyjechała do innego większego miasta

Gość gość
ja bym wyjechala jak jest ktos chetny karolina.de@spoko.pl