Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na poczatku zwiazku powiedziec facetowi ze dawno sie nie bylo z mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu spoytkam sie z fajnym facetem, napiecie miedzy nami rosnie i wiem, ze niedlugo pojdziemy ze soba do lozka. Tylko, ze ja przez 5 lat nie bylam z mezczyzna i nie wiem, czy mu o tym powiedziec przed naszym pierwszym razem, czy facet sie przestraszy?

Gość gość
po co jeszcze ucieknie mam to samo od 3 ale nie chwale sie tym

Gość gość
A po co mu taka informacja?

Gość gość
No wlasnie tez sie boje, ze moze sie przestraszyc, ze trafil na jakas quasi - dziewice

Gość gość jakiśtam
Po co mówić takie rzeczy, czemu by to miało służyć?

Gość gość
a po co? tzn mozesz mu powiedzic o swoim zyciu, co normalne, ale raczej jak o blizej poznasz. Co to , stajesz do zawodow i potrzeba ci treningu?

Gość gość
faceci nie traktują dziewic tak źle jak kobiety prawiczków wręcz przeciwnie wtedy facet jest delikatniejszy

Gość gość
No nie, tylko boje sie ze po takiej przerwie z mojej strony moze byc troche dretwo i facet sie zniecheci :(

Gość gość
Nie jestem dziewica, tylko dlugo nie bylam fizycznie z mezczyzna

Gość gość
ja bym powiedziała. na początku związku. nie w sytuacji, gdy to byle jaka chwilowa znajomość.

Gość gość
Na jedno wychodzi ;)

Gość gość
nic nie mów. nie musisz się usprawiedliwiać ;)

Gość gość
No nie traktuje go przelotnie, mam nadzieje na powazny zwiazek. Mysle, ze on tez traktuje mnie powaznie

Ja jestem zwolenniczką bycia szczerym w bliższych relacjach. Kur­wa, nóg to rozkraczyć sie nie wstydzicie a powiedzieć coś o swoim życiu to już wstyd?:D ­ Po co mówić? Skoro dla kogoś to ważne to czemu nie? Jak ucieknie to znaczy, że dzieciaczek i lepiej, że szybko to wyszło. A mężczyzna myślący poważnie to nawet doceni to, że spotkał taką kobietę ;)

Gość gość
Pierwszy raz w łóżku z nowym facetem, to nawet powinno byc drętwo. Co ty chcesz pokazać jaka jesteś oblatana w tych sprawach. To chyba prostytutka powinna być oblatana? To tylko w filmach pierwszy raz z facetem jest cudowny i udany i powoduje trzęsienie ziemi. W życiu to ludzie muszą się siebie najpierw nauczyć i poznać od tej strony, a to wymaga czasu i prób. Po co mu taka wiedza, że ty od dawna z nikim?

Gość gość
wiem, że nie jesteś ale tak się porównujesz. Wyluzuj możesz mu o tym powiedzieć faceci nie traktują źle kobiet. To tylko kobiety mają jakieś obiekcje. Powinien wiedzieć by mógł ewentualnie omijać rzeczy zbyt "zaawansowane" na, które możesz nie być jeszcze z nim gotowa. Jeśli nagle zareagujesz g***townie może nie wiedzieć jak zareagować i o co chodzi. chyba, że to tylko takie spotykanie się dla picu i tylko o seks chodzi.

W ogóle nic o sobie nie mówcie facetom z kórymi chcecie być tylko pozwalajcie sobie wsadzać penisy :D Bo po co mu wiedza, że coś lubisz a czegoś nie? Po co mu wiedza gdzie pracujesz? Po co mu wiedza ile masz lat, jak masz na imię?:D Taki sens i logika. Iść z kimś do łóżka od razu, a zero ZAUFANIA do mężczyzny.

Gość gość
Nie ide z nim do lozka od razu i nie opowiadam mu tez calej historii swojego zycia i pozycia z innymi na samym poczatku. Poznajemy sie powoli ale fizycznosc to kolejny etap zwiazku i nie mozna go przeciagac w nieskonczonosc.

Gość gość
Przeciez nie pojde z nim do lozka dopiero np. po 2 latach jak bedziemy sie znali jak lyse konie

Gość gość
dasda

No to zastanów się skoro czy związek do seksu dojrzał skoro masz opory przed zwyczajną rozmową "dawno z nikim nie byłam tak blisko". Tu nie chodzi o zwierzanie się z tym robiłam to, z tamtym tamto, a w 7 klasie podstawówki kolega złapał mnie za cycka :D Zaufanie to też coś co powinno się rozwijać...

Gość gość
Też nie wiem po co, uważasz że ci cnotka mogła odrosnąć czy boisz się że znajdzie tam jakieś stare zguby o których zapomniałaś? :P

A idź i na pierwszej randce. Po prostu widoczny jest trend "zero rozmowy", a potem zastanawianie się co on sądzi na dany temat, fochy, że facet powinien się domyślić, zdziwienie, że partner nie obchodzi za bardzo świąt, ukrywanie swojego stanu zdrowia itd. ­ "Wyluzuj możesz mu o tym powiedzieć faceci nie traktują źle kobiet. To tylko kobiety mają jakieś obiekcje. Powinien wiedzieć by mógł ewentualnie omijać rzeczy zbyt "zaawansowane" na, które możesz nie być jeszcze z nim gotowa. Jeśli nagle zareagujesz g***townie może nie wiedzieć jak zareagować i o co chodzi. " Dokładnie. Ale kobiety przecież wiedzą lepiej ;)

Gość gość
nie mów, bo to jest twoja osobista sprawa

Gość gość
Na pewno będziecie o tym rozmawiać o swoim życiu z innymi, tu chodzi o to, że nie ma sensu teraz go uprzedzać, że ty od dawna z nikim, jakbyś chciała sie usprawiedliwić na wszelki wypadek jakbys się bała, że uzna cię za nieporadną w tych sprawach. (i ucieknie wystraszony) :O

Gość gość
to nic złego że dawno nie byłaś z mężczyzną nawet jak mu to powiesz na pewno źle o tobie nie pomyśli

Gość gość
ona przecież chce się tylko po prostu r****ć bez związku bez uczuć bez zobowiązań to po co ma mówić?

Gość gość
Po co mu chcesz tym d**ę zawracać? Zestresujesz go tylko i mu nie stanie, następny temat założysz o impotencie ;-)