Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopy grają nawet po 30tce

Wymieńcie cechy charakteru lub wyglądu które was pociagają u mężczyzn

Polecane posty

nawet nie chcę pytać co masz na myśli, bo z tego co juz opisałeś to twoje wyobrażenie mija się z prawdą ;)

Gość lululala
jak widzę faceta w koszuli to mam orgazm w sekunde :P kocham facetów w koszulach, nieważne jaki kolor byle żeby do niego pasował :) facet musi byc zdecydowany, męski, zadbany, pracowity, inteligentny, MIEĆ POCZUCIE HUMORU!!! (sama lubię dużo się śmiać i żartować i jeśli facet patrzyłby w tym momencie na mnie jak na idiotke to wiedziałabym ze to koniec :P ) poza tym wysoki, nie musi być jakiś tam paker, byleby nie miał brzucha piwnego :) to tyle dziekuje :D

Gość gość
Z charakteru to poczucie humoru, romantyczny, trochę zboczony :) a z wyglądu taki powiedzmy lepiej zbudowany, nie chodzi mi o wyżeźbiobe mięśnie, ale nie lubie chudych facetów, lubią, gdy mają ładnie zbudowane bary i taki fajny tyłeczek :) ihihi mój mąż taki jest

oj przeciez tyle o nim opowiadalas ze i tak go poznam, na moto albo gdzies w klubie... ;P:)

rozbudze w nim dusze zbereznika i wkoncu przejrzy na oczy i cie zostawi! :P jak moglas??? biale koszule??? wrrrrr.... :P:)

Sam nie lubi białych koszul - ma taką opaloną karnację, kiepsko na nim wyglądają :) On woli ciemne kolory - i wygląda bardzo fajnie ;)

zrzera mnie ciekawosc i nie usne... :P oj gadaj! bo nie chce mi sie kafe przegladac...!:P:D

no widzisz :) w każdym razie - on do pracy niestety nie może przychodzić w skórzanych spodniach i koszulce z czachą :P

no generalnie wlasnie tym, ze czasem z toba gadam, jakis tam twoj obraz mam, i moim zdaniem jacys inni faceci by c*****owali... :) znaczy nie o mnie chodzi :D haha ja to w ogole bym do ciebie nie pasowal, ale wiesz, no jacys inni... :P:)

no takie mam wrażenie. Z jakimiś glanami mi wyskakujesz i zabrzmiało to trochę tak jakbyś wyobrażał mnie sobie jako tako stereotypową metalówę. :P

Gość gość
"miłość do zwierząt. charyzmatyczny, męski facet całujący swojego pupila" - dla Ciebie to pociągające?? mnie to odrzuca jak cholera :(

Mnie pociąga, bo sama taka jestem. Nie rozumiem jak można nie chcieć wycałować i wyściskać swojego zwierzaka. Jak ludzie mówią "to tylko pies" to automatycznie podchodzę do nich z ogromną rezerwą.

Gość gość
fajny temat, o tym co najważniejsze w chłopie, a nie o nierealnych ideałach :)

Gość gość
poczucie humoru, mądrość życiowa, dobroć, lubiący dowiadywać się, czytać, odpowiedzialny (a nie bawiący się w dorosłość wieczny Piotruś Pan), mający twardy kręgosłup moralny :) Z wyglądu to ładny uśmiech i zęby, błysk z mądrych oczach jest bezcenny :) Po spojrzeniu i uśmiechu wiele można poznać :)