Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgość3

Mężczyzna który zdradza

Polecane posty

Gość gośćgośćgość3

Jak zachowuje się mężczyzna , który zdradza? Czy wychodzi to podczas rozmowy? Nie chodzi mi o to czy późno wraca, czy robi prezenty bez okazji, bo ma wyrzuty sumienia... Chodzi mi czy mężczyzna , gdy dość często wspomina o swojej "znajomej" , porównuje obie Panie (kochankę i żonę)... może zdradzać? Mam pewne wątpliwości:( Poradźcie coś dziewczyny. On zachowuje się inaczej niż zwykle...

Gość polecony___przedwczorajszy
nie wiem ale wiem jak zachowuje sie kobieta ktora ma paranoje

Gość gośćgośćgość3
Bez przesady, nie mam paranoi. Nie jestem chorobliwe zazdrosna, a raczej powiedziałabym, że wcale. Zawsze pozwalałam mu na dużo, ale ostatnie czasy zastanawiam się czy nie za dużo? Nie wiem czy on chce wzbudzić we mnie zazdrość? Porównując mnie do swojej znajomej, wciąż się Nią zachwycając? Dopytując mnie co bym zrobiła gdybym dowiedziała się o zdradzie?

Gość gośćgośćgość3
Nikt nie wie?

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
???

Gość gośćgośćgość3
Proszę o jakieś rady....

Gość gość
Jak wspomina za dużo o jakiejś kobiecie nie mówiąc już o porównywaniu ich,to NIEDOŚWIADCZONY zdradzacz może się tym odkryć niestety dla Ciebie.

Gość gość
Chowa komorke, chodzi z tel nawet fo kibls i pod pryszm7c

Gość gość
Doświadczony zdradzacz będzie milczał o kochance jak grób a nawet posunie się do krytykowania jej ( jeśli to wasza znajoma) przy tobie. Objawy zdrady są różne ale jedno jest wspólne, zmiana zachowania małżonka,nie na lepsze czy gorsze po prostu zmiana zachowania. No i jeszcze jedno intuicyjnie coś czujesz?Pamiętaj intuicja nigdy Cie nie myli!

Gość gośćgośćgość3
właśnie tego najbardziej się obawiam... ale czy ktoś kto zdradza tak się zachowuje? Opowiada mi o swojej znajomej... czy po prostu dopiero coś się rozwija? Nie wiem czy mam to bagatelizować. Czy mówi mi o Niej tylko po to aby mnie zdenerwować, abym była zazdrosna?Ona jest zajęta...

Gość gośćgośćgość3
Moja intuicja podpowiada mi , że coś jest nie tak. Ale nie wiem czy sama nie zaczęłam w to wierzyć... On zachowuje się conajmniej dziwnie... często wspomina o Niej, na seks nie ma ochoty, bo zmęczony..na przytulanie też nie, bo ma zawsze jakąś wymówkę... ale nie wiem czy z Nią pisze , czy dzwoni do Niej... ma dwa telefony, leżą koło siebie... firmowy telefon zawsze leży gdziekolwiek, a własny... pilnuje trochę, nie przesadnie ale jednak...

Gość gość
A cóż to w dzisiejszych czasach "zajęta" za przeszkoda? Chcesz znać moje zdanie? Nie nie opowiada żebys była zazdrosna jesli jeszcze nie zdradził to na pewno jest nią zafascynowany a to już krok do..

Gość gośćgośćgość3
Wydaje się być zafascynowany Nią, a najgorsze jest to..że wszystkie informacje można wyciągnąć od Niego...wie gdzie pracuje, kiedy pracuje, gdzie mieszka... Nie wiem co mam robić, czekać?! aż coś się rozwinie... Czytałam inne wypowiedzi kobiet, że facet który chce zdradzić tak się zachowuje.. Najpierw opowiada o swojej nowej znajomej, a później... kiedy rozwinął się romans, który trwa - jakby nie istniała...