Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana0000

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość zdenerwowana0000

Witam wszystkich. Szukam pomocy, bo dostaję bzika. Czy krwawienie z odstawienia po antykoncepcyjny wyklucza ciążę? Z powodu zapalenia ucha przyjmowałam antybiotyk i w tym czasie nie stosowałam innego zabezpieczenia oprócz tabletek antykoncepcyjnych. Karwanie z odstawienie przyszło jak zwykle, w przewidzianym terminie, towarzyszył my normalny, comiesięczny ból brzucha, było tylko 1 dzień krótsze. Po krwawieniu nie odbyłam już stosunku. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży, mimo, że krwawienie wystąpiło? dodam, że mój chłopak nie kończył we mnie. Boję się, mój chłopak mnie uspokaja, ze nic nie mogło się stać. Dodam, że to nie moje pierwsze tego typu urojenie.

Gość gość
najłatwiej zrobić test

Gość gość
Mimo wszystko jest możliwa ciąża. Podczas antybiotykoterapii działanie antykoncepcji jest obniżone, powinnaś w trakcie brania antybiotyku oraz 7 dni po stosować dodatkowe zabezpieczenie. Teraz pozostaje zrobić test ciążowy i czekać tak naprawdę kolejnego krwawienia z odstawienia. Być może teraz być za wcześnie i test ciąży nie wykryje. Chociaż najprawdopodobniej w ciąży nie jesteś. Na przyszłość jedak trochę więcej rozumu.

Gość zdenerwowana0000
ale przecież krwawienia z odstawienia wystąpiło. i nie było wytrysku w środku. odchodzę od zmysłów...

Gość gość
Jak się w tym czasie r*****aś to może być ciąża

Gość gość
A nie wiesz, że nie musi dojść do wytrysku a w ciążę i tak można zajść? Słyszałaś kiedyś o płynie ejakulacyjnym? Szanse na ciążę w twoim przypadku są minimalne, ale są.

Gość gość
Opinie o płynie są różne. Ciąża bez spermy?no chyba nie.