Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorę Azalię ale nie karmię piersią Czy jestem bezpieczna

Polecane posty

Gość gość

? Brałam azalię przez 3mce, karmiłam piersią, ale teraz leci już drugi miesiąc jak nie karmię - a nadal biorę te tabletki. Jestem bezpieczna czy powinnam gnać do gina po inne? Recepty mam jeszcze na 3m-ce do przodu.

Gość gość
jak bierzesz bardzo regularnie to jesteś

Gość gość
tabletki działają, ale jak będziesz mieć czas idź do ginekologa po zwykłe pigułki

Gość gość
Dzięki! Biorę je regularnie, co do godziny. Mam nadzieję, że ta antykoncepcja mnie nie zawiedzie, bo byłby niezły klops :o :D

Gość gość
Mi lekarz mówił że tylko o ile jest laktacja, więc mogę zaczekać do końca opakowania, bo tyle jeszcze się utrzymuje. Naprawdę ryzykujesz wpadkę bo nie chce Ci się iść na wizytę? To takie ciut niepoważne jednak... Nie, nie jesteś zabezpieczona.

Gość gość
Hm, ale wg opinii innych dziewczyn wsystko jest ok. Ja też brałam azalię a nie mialam już pokarmu (wykupiłam dużo opakowań) i było dobrze. ale nie wiem czy miałąm szczęście czy ona naprawdę działała :P

Gość gość
Ja jednak wolałabym mieć pewność a nie zastanawiać się czy jestem zabezpieczona...jak nie masz czasu iść na wizytę zadzwoń do swojego gina i zapytaj jakie jest jego zdanie.